• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cms که نوشتم چرا روی بقیه مرورگرا کار نمی کنه؟؟؟؟
#1
سلام و خسته نباشید...
من تازه کارم حدود یه هفته ای وقت گذاشتم یه cms ساده نوشتم...
حالا که تموم شده متوجه شدم فقط روی مرورگر فایرفاکس اجرا می شه.
روی مرورگر کروم یا حتی اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه...
مثلا صفحه لاگین که نوشتم اجرا می شه اما حتی اگه یوزر و پسورد صحیح وارد کنم بازم وارد حساب کاربری نمی شه!
در حالی که همین مسیر در فایرفاکس به درستی اجرا می شه و وارد حساب کاربری می شه!

****
متوجه شدم مشکل در مرورگر کروم و اینترنت اکسپلورر اینه که هیچ کوکی یا سشنی از سی ام اسی که نوشتم روی مرورگر ذخیره نمی شه به خاطر همین وقتی لاگین می کنم وارد حساب کاربری می شه اما چون سشن رو نمی تونه پیدا کنه منو ریدایرکت می کنه به صفحه لاگین (با توجه به کدی که نوشتم اگه سشن موجود نباشه کاربر رو ریدایرکت می کنه به صفحه لاگین)
****
اینم بگم که روی ومپ سرور اجراش می کنم
کسی اطلاعی داره موضوع چیه؟؟؟Confused
تا یادگیری در حد کمال پیش خواهم رفت!
Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
شاید از برنامه های فایروال و انتی ویروس یا CCleaner استفاده می کنی؟ شاید automatically delete cookies شون فعال باشه

شاید کوکیت جزو third-party ها محصوب شده و privacy / security اینترنت اکسپلورر اونو بلاک می کنه

شاید گزینه Uncheck Delete browsing history on exit در internet options ت فعاله (توی RUN بزن inetcpl.cpl )

و هزاران شاید دیگه lol
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : mojtaba.sln
#3
(۱۳۹۴ مرداد ۲۶, ۱۲:۲۱ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: شاید از برنامه های فایروال و انتی ویروس یا CCleaner استفاده می کنی؟ شاید automatically delete cookies شون فعال باشه

شاید کوکیت جزو third-party ها محصوب شده و privacy / security اینترنت اکسپلورر اونو بلاک می کنه

شاید گزینه Uncheck Delete browsing history on exit در internet options ت فعاله (توی RUN بزن inetcpl.cpl )

و هزاران شاید دیگه lol

سلام ممنون
این سومین سی ام اسه که می نویسم...توی دوتای قبلی چنین مشکلی نبود، تو این سی ام اس این اتفاق افتاده...
شما احتمال می دید مشکل از کجای کد هام باشه ؟؟
تا یادگیری در حد کمال پیش خواهم رفت!
Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
چشم بسته غیب بگم؟ Big Grin
مثلاً: آره خط 42673 در فایل blahblah.php ت رو درست کن. مشکل از اونجاست Angel
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa mojtaba.sln itstaghi
#5
(۱۳۹۴ مرداد ۲۶, ۱۰:۳۶ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: چشم بسته غیب بگم؟ Big Grin
مثلاً: آره خط 42673 در فایل blahblah.php ت رو درست کن. مشکل از اونجاست Angel

نه منظورم این نبودBig Grin
یعنی می گم ممکمنه مثلا چیزی رو جا انداخته باشم که اینجور شده باشه؟؟
یا مثلاً خودتون قبلا با چنین چیزی برخورد نداشتید...
Big Grin
تا یادگیری در حد کمال پیش خواهم رفت!
Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان