/
  • allow_url_fopen غیر فعال باید باشه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی allow_url_fopen غیر فعال باید باشه؟
    نویسنده پیام
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #1
    allow_url_fopen غیر فعال باید باشه؟
    من برای نمایش آب و هوا روی سایت از این کلاس استفاده می کنم.
    http://www.voegeli.li/development/class....tation.htm
    ولی چون allow_url_fopen غیرفعاله و احتیاج به fopen هست کارنمی کنه.
    ریسک فعال کردنش چقدر هست؟
    شما برای نمایش آب و هوای شهر ها از weather.com چه کار می کنین؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۰ ۰۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: allow_url_fopen غیر فعال باید باشه؟
    خب . به نظر من اگر اسکریپی روی سایت شما نباشه "صفر" است
    ولی خدای نکرده مثلا شما از یک اسکریپ رایگان یا .... مثل جوملا و ....
    استفاده کردین یک وقت ممکنه برای شما دردسری درست کنه که چون امنیت محدوده نداره صفر رو به 30%
    تغییر میده

    ----------
    بنظر من فعال کنید مشکلی نداره

    ولی می تونین از CURL به جای Fopen استفاده کنید
    (طبق تحقیقات میکرو ثانیه ای یوشا Big Grin
    Fopen از همه روش هاس اتصال کندتره ! )
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS