/
  • Session

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Session
    نویسنده پیام
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    Session
    سلام دوستان

    من با این دانش کمم یه چیزایی نوشتم و الان به یه مشکل خوردم می خوام برنامه طوری عمل کنه که کاربر بدون اینکه logout کنه و با زدن دکمه ی ضربدر پنجره Session ها هم از کار بیفتن !
    یعنی الان Mybb چجوری عمل می کنه کاربرای آنلاین رو نشون میده منم می خوام همچین کاری کنم
    خدا کنه مفهوم رو رسونده باشم
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۱۲:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,791
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2183
    ( 4874 تشکر در 2229 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Session
    سلام،
    با JavaScript/Ajax می تونید اینکار انجام بدید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Session
    Y.P.Y دوست گرامی میشه بیشتر راهنمایی کنین
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۲:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Session
    اگر می خوای افراد آنلاین رو به دست بیاری. کار سختی نیست. هر بار که کاربر صفحه ای رو باز می کنه تو تاریخ رو برای کاربر ذخیره می کنی که کلیک کرده. حالا برای اینکه کاربران آنلاین رو داشته باشی باید کاربرانی که مثلا تا بعد ۱۵ دقیقه قبل کلیک داشتن رو به دست بیاری. به همین راحتی.
    اگر بخوایی دقیقتر کار کنی یه Ajax می زاری که مثلا ۱ دقیقه این کار رو به صورت خودکار یه درخواست به سرور بفرسته که این کاربر وجود داره. بعد کاربرای مثلا ۲ دقیقه پیش رو به عنوان آنلاین در نظر می گیری
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۱:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Session
    ممنون از آقا وحید و YPY گرامی
    بله همین کارو کردم و تا حدودی جواب رو گرفتم
    ممنون
    موفق باشیدHeart
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS