• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SISSION چیست؟ (سوال)
#1
سلام ، این اولین پست من هست Smile
ببخشید می خواستم یکی برام مفهومی توضیح بده SISSION چیه؟ فرقش با function هایی که می سازیم و ازشون استفاده می کنیم چیه؟
برای استفاده ازش در یک page دیگه باید start sission کرد یا include یا فرقی نداره؟
منتظر هستم ، پیشاپیش ممنون....Shy
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
http://www.w3schools.com/php/php_sessions.asp
http://php.net/manual/en/features.sessions.php
SISSION نه SESSION که متغیر سراسری هست و برای استفاده باید حتما قبلش از تابع session_start() استفاده کنید و مقداری که میگیره روی سرور ذخیره میشه و با یکبار پنجره های مرورگر رو بستن از روی سرور حذف میشه. هیچ ربطی هم به فانکشن نداره
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza masoudmanson Padideh
#3
در کنار صحبت های استاد اسکندری میتونی شروع و پایان SESSION و مقدار دهی بکنی
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#4
نقل قول:استاد اسکندری
از رو نوشته هم اشتباه مینویسی Angry یه بار دیگه بخون پستت رو اصلاح کن. فامیلی من اسکندری نیست Dodgy
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#5
استاد اسکندرپورHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اعلی حضرت ، قوی شوکت ، قدر قدرت ، علیرضا خان اسکندر پور همایونی .
Cool
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان