/
  • Pdate

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 2.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Pdate
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #1
    Pdate
    درود بر همه

    وحید جان یه لطفی می کنی اون تابع تاریخ شمسی رو که بهینه سازی کرده بودی و یه زمانی تو ایران پی اچ پی مرحوم (به واقع مرحوم، چون سایت sown شده ) گذاشته بودی رو دوباره اینجا بذاری برای بارگیری؟

    ممنون می شم یه مثال کوچولو هم بزنی از روش کار باهاشHeart
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۰۳:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Pdate
    اگه خیلی لازم داری الان بزارم
    اگه نه دارم روش کار می کنم که pstrftime رو هم بهش اضافه کنم (برای LMS لازم شد دارم کاملش می کنم)
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۱۰:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Pdate
    اره
    خیلی لنگم
    اگه می شه بدی ممنون می شم
    برا یه پروژه ی کوچولو لازمش دارم

    البته قبلا بارگیری کرده بودم، ولی انگار بد بارگیری شده... باز نمی شه

    راستی طرز استفاده هم فراموش نشه
    ممنونم از لطفت
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۰۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Pdate
    http://dev.servers24.ir/pdate.phps
    طرز استفاده هم مثل تابع date هست
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۱۱:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana salam_ali yaqubian
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Pdate
    میگم چرا به صورت کلاس درش نمی آری!!!!!!!!!!!
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۱:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Pdate
    چه لزومی داره به صورت کلاس باشه؟
    به نظر من ماهیت فانکشن بودنش بیشتر کاربرد داره
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Pdate
    همیشه این جمله از کتاب php power programming جلوی چشمه:
    php جاوا نیست.
    در مورد کلاسها و اشیا توضیح داد که رفتار اونها در php چگونه هستند و در پاراگراف قبل از این همه گفته بود که : طراحی بیش از حد نکنید. این که تعدادی فانکشن رو به صورت کلاس درآورد همیشه برنامه نویس رو حریص می کنه به استفاده از کلاس
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۲:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: Pdate
    توی مبحث شی گرایی در موردش بحث شده
    ایشالا که اموزشش اومد خواهید فهمید.
    خوندن کتاب php power programming رو توصیه می کنم
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۰۴:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: Pdate
    آقا وحید میشه لینک PHP 5 Power programming رو بزارین ممنون میشم
    موفق باشید
    ۱۳۸۷ اسفند ۵ ۱۲:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: Pdate
    http://www.4shared.com/file/59087560/71b...g.html?s=1
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۵ ۱۲:۲۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Sub-Zero
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS