/
  • PHP status online/offline

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی PHP status online/offline
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    PHP status online/offline
    سلام دوستان

    لطفاً یک ایده و روش سبک ، ایمن ، کارامد و ... برای مشخص کردن وضعیت کاربران در سایت بنویسید و مرا یاری کنید !!

    مثلاً واسه یک سایت social وقتی کاربر لاگین میکنه وضعیت اون در سایت ( آنلاین ) باشه و وقتی خروج میزنه یا صفحه رو میبنده وضعیت اون کاربر ( آفلاین ) بشه

    ممنون میشم دوستان کامل و روان روش کار رو بنویسن و راهنمایی کنن
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۸ آبان ۱۷ ۱۰:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: PHP status online/offline
    یه فیلد داخل دیتابیس وقتی لاگین کرد ۱ و وقتی خروج رو زد ۰ قرار بده
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۱۰:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bitanaz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 41
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۵
    اعتبار: 3
    تشکرها : 36
    ( 17 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: PHP status online/offline
    دقيقا همين كاري رو بايد انجام بدي كه ادمين گفت
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۱۱:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: PHP status online/offline
    البته واسه دقیقتر شدن هم می تونی هر بار که کاربر یه صفحه ای رو از سایت باز می کنه تاریخش رو ذخیره کنی. بعد کاربرهایی که ۱۰ دقیقه یا ۵ دقیقه یا هر زمانی که خودت می دونی رو در نظر بگیری که کلیک نکردن به عنوان کاربر آنلاین حساب نکنی
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۱۲:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bitanaz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 41
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۵
    اعتبار: 3
    تشکرها : 36
    ( 17 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: PHP status online/offline
    يا دقيق تر توضيح بدم timestamp براس مثال:


    کد PHP:
    <?php
    $timestamp 
    time() + 900;
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۰۵:۴۹ عصر، توسط bitanaz.)
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۰۵:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: PHP status online/offline
    سلام ، ممنون

    اما جناب سپهرلو وقتی کاربر لاگین میکنه مقدار 1 میدم بهش تو دیتابیس ولی اگه خروج رو نزذ تکلیف چیه !؟ یعنی همینجوری صفحرو ببنده
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۰۶:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: PHP status online/offline
    سپهرلو کیه؟

    خب اون زمان 10 دقیقه واسه همونی هست که گفتم
    وقتی که کاربر همینجوری صفحه رو ببنده بعد از ۱۰ دقیقه (یا هر زمانی که خودتون مد نظرتون باشه) اون کاربر offline حساب میشه
    در واقع یه مثال بخوام بزنم اینجوری می تونید لیست کاربرهای آنلاین رو بگیرید
    کد PHP:
    $time=$time()-600;
        
    $sql="SELECT * FROM USERS WHERE `online`=1 and timeclick > "$time
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۰۶:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : abedi98
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: PHP status online/offline
    جناب سهرابلو این روش معمولاً روشیه که همه اکثراً همه سایت ها استفاده میکنن

    روش بهینه تر و دقیق تری واسه این راه هست !؟
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۱۰:۰۳ عصر، توسط abedi98.)
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۰۹:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bitanaz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 41
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۵
    اعتبار: 3
    تشکرها : 36
    ( 17 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: PHP status online/offline
    به نظر من روش از اين دقيق تر نيست
    ۱۳۸۸ آبان ۱۸ ۱۰:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: PHP status online/offline
    نقل قول: سپهرلو کیه؟
    برادر سپهرلواز ادمای نیک روزگاره!!!Wink Big Grin
    تو دانت می دیدیم که فامیلیارو اشتباه می گن
    اما اینجا اولین بار بود
    Big Grin
    ۱۳۸۸ آبان ۱۹ ۱۰:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS