/
  • PHP-GTK روی ویندوز

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی PHP-GTK روی ویندوز
    نویسنده پیام
    parazitt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 42
    ( 37 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #1
    PHP-GTK روی ویندوز
    PHP-GTK یک بسط (extension) پی اچ پی است برای برنامه نویسی غیر وبی (اپلیکیشن).
    برای نصب PHP-GTK روی ویندوز ابتدا بسته Windows binary pack را از آدرس زیر دریافت کنید
    http://gtk.php.net/download.php
    بسته مورد نظر را در محل مناسبی (برای مثال درایو C ) اکسترکت کنید حالا PHP-GTK روی سیستم شما نصب شده است برای تست این بسط به صورت زیر اقدام کنید:
    ادیتور خود را باز کنید و کد های زیر را در آن قرار دهید و آن را مانند تمام برنامه های PHP ذخیره کنید
    (برای مثال من بر نامه زیر را با نام test.php در درایو E ذخیره کرده ام)
    کد PHP:
    <?php
        
    if(!class_exists('gtk')){
            echo 
    "classe gtk peyda nasod!\n";
        }
        
    $win=new GtkWindow();
        
    $win->set_title("Test");
        
    $win->connect_simple('destroy' , array('gtk' 'main_quit'));
        
    $lbl=new GtkLabel("Nokhostin Barname \n Emtehane PHP-GTK");
        
    $win->add($lbl);
        
    $win->show_all();
        
    Gtk::main();
    ?>
    حالا باید برنامه را اجرا کنید برای اجرای برنامه های PHP-GTK باید به شکل زیر عمل کنید
    ابتدا به خط فرمان رفته (Start > Run > cmd) و فرمان اجرای برنامه را در خط فرمان وارد می کنید
    شکل کلی فرمان اجرای برنامه های PHP-GTK به شکل زیر خواهد بود
    کد:
    "مسیرGTK\php.exe" "مسیر و نام فایل"
    برای مثال من فایلهای PHP-GTK را در درایو C اکسترکت کردم دستور خط فرمان آن به شکل زیر است:
    کد:
    "C:\php-gtk2\php.exe" "E:\test.php"
    پس از اجرای این دستور باید پنجره ای مثل پنجره زیر ببینید
    [تصویر:  test.phps.jpg]
    برگرفته از زنده دلان :
    http://blog.parazitt.ir/2010/06/php-gtk-roye-windows/
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۷ ۰۹:۰۹ عصر، توسط parazitt.)
    ۱۳۸۹ تير ۷ ۰۹:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y php parsig oia molana mojtabajml amir.s parvane admin imez08 zoghal
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    مرسی عالی بود
    ۱۳۸۹ تير ۹ ۰۳:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    این جور که مشخصه باید کدهامون رو به شکل دیگه ای تبدیل کنیم. درسته؟
    مثلا اگه test.php به این صورت بشه کار نمیکنه
    کد:
    <?php
    echo "hello world";
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱۵ ۰۳:۵۱ عصر، توسط imez08.)
    ۱۳۸۹ تير ۱۵ ۰۳:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 58
    تشکرها : 1644
    ( 1545 تشکر در 1010 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    نه دیگه
    دستورات همونه
    ولی اینجا شما از کلاس جی تی کی استفاده می کنید.

    دستور اکوی خالی کاری براتون انجام نمی ده
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ تير ۱۶ ۰۳:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08 oia
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    کدش چی مشه اونوقت؟ همین کد ساده ای رو که من گفتم رو بی زحمت بگین.
    ۱۳۸۹ تير ۱۶ ۰۶:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    من کار نکردم
    اما همین قدر می دونم که تو برنامه نویسی ویژال دیگه چیزایی مثه echo نداریم!!!
    ۱۳۸۹ تير ۱۶ ۰۷:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 58
    تشکرها : 1644
    ( 1545 تشکر در 1010 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    کد PHP:
    <?php
        
    if(!class_exists('gtk')){
            echo 
    "classe gtk peyda nasod!\n";
        }
        
    $win=new GtkWindow();
        
    $win->set_title("Test");
        
    $win->connect_simple('destroy' , array('gtk' 'main_quit'));
        
    $lbl=new GtkLabel("hello \n World!");
        
    $win->add($lbl);
        
    $win->show_all();
        
    Gtk::main();
    ?>

    در واقع این دستوره که یه لیبل می سازه و متن شما رو داخل نمایش می ده

    کد PHP:
    $lbl=new GtkLabel("hello \n World!"); 
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱۶ ۰۸:۵۸ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۹ تير ۱۶ ۰۸:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    خیلی ممنون از پاسختون. یک چند تایی سوال برام پیش آمد:
    1) آیا هر برنامه ای که با php نوشته شده میشه با این PHP-GTK به صورت غیر وبی نوشتش؟ یعنی هر دستور PHP مثل echo یک معادل داره در PHP- GTK یا این که باید برنامه رو با یک استراتژی دیگه و یک صورت دیگه با این PHP-GTK نوشتش؟
    2) چرا PHP- GTK به عنوان یک اکستنشن برای PHP مطرح میشه درصورتی که به نظر من هیچ شباهتی با PHP نداره؟ احتمالا من مفهوم اکستنشن رو درک نکردم.
    3) چون بحث PHP و برنامه نویسی غیر وبی شد می خواستم بدونم که نظرتون راجع به نوشتن برنامه های غیر وبی با خود همین PHP چی هست؟ مثلا یک برنامه حسابداری ساده یا یک موزیک پلیر و ....
    ۱۳۸۹ تير ۱۷ ۱۲:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 58
    تشکرها : 1644
    ( 1545 تشکر در 1010 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    والا ما که مبتدی هستیم و نمی تونیم نظری بدیم
    یعنی بهتره دوستان نظر بدن
    ولی به نظر من :

    ۱- دقت کنید برنامه های تحت ویندوز یه کمی متفاوت تر هستن با برنامه های تحت وب
    دیگه چاپ کردن توی صفحه تقریبن مفهومی نداره. شما باید لیبل بزارید و caption رو مقدار دهی کنید (متن درونش رو)

    ۲- دقیقن از شی گرایی پی اچ پی استفاده شده. این نیست که زبان دیگه باشه. خود پی اچ پی هستش

    ۳- فکر نمی کنم برای ویندوز استفاده از این GTK درست باشه وقتی جاوا یا دات نت هستند.

    بازم دوستان شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ تير ۱۷ ۰۱:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08 parazitt
    parazitt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 42
    ( 37 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: PHP-GTK روی ویندوز
    با سلام و عرض پوزش برای غیبت و عدم پاسخ گویی
    سوالی مطرح شده بود در مورد echo
    اگر دقت کنید در خط سوم برنامه یک بار echo ذکر شده و این نشانگر اینه که ساختار php تغییری نمی کنه
    وقتی شما از echo یا print استفاده می کنید در واقع پیام یا رشته رو به خط فرمان انتقال می دید عدم نمایش روی صفحه برنامه نشان گر حذف دستور نیست
    سوالی که اینجا مطرح می شه اینه که برنامه های اماده اصولا مستقل از خط فرمان اجرا می شن پس چه دلیلی وجود داره که echo همچنان پا بر جا بمونه
    جواب اینه که خود برنامه نویس نیاز داره تا مواردی رو بررسی کنه یا یک نوع خطایابی وابسطه به پیام به کار ببره یا هر دلیل دیگه و گاهی هم کاربر به دنبال دلیل عدم اجرای برنامه است و برنامه های اجرای رو در خط فرمان خودش اجرا می کنه پس echo همچنان بر جای خود هست
    اما برای نمایش پیغام یا رشته روی صفحات باید از لیبل استفاده کنید درواقع محلی برای متون در نظر بگیرید خواصی مانند رنگ فونت و... برای متن در نظر بگیرید مختصات متن را روی صفحه مشخص کنید و...
    سوال دوم(سوال یک بخش دوم) آیا هر برنامه ای که با php نوشته شده میشه با این PHP-GTK به صورت غیر وبی نوشتش؟
    هم بلی هم خیر
    برنامه ای که تحت دستور زبان پی اچ پی نوشته شود نمی تواند ناسازگاری با بسط داشته باشد فقط مواردی هستند که به مرورگر وب و سرویس دهنده وب اختصاص دارند یک مثال ساده متغیر هایی مانند $_GET و برای سوریس دهنده می توان به ارتباط با پایگاه داده اشاره کرد که در برنامه نویسی غیر وبی کمی تفاوت دارد
    سوال بعدی: چرا PHP- GTK به عنوان یک اکستنشن برای PHP مطرح میشه درصورتی که به نظر من هیچ شباهتی با PHP نداره؟
    بگذارید جوری دیگر به این سوال نگاه کنیم یک فریم ورک مثل کیک پی اچ پی را در نظر بگیرید دستواتی مثل
    کد PHP:
    $this->Post->delete($id);
        
    $this->Session->setFlash('The post with id: '.$id.' has been deleted.');
        
    $this->redirect(array('action'=>'index')); 
    و اصلا به برنامه های معمولی نداره توسعه دهنده گان خود php می آن برنامه هاشون رو با استاندارد OOP یا همون برنامه نویسی شی گرا می نویسن
    خود OOP جزئی از زبان php هست دقیقا مثل یک تابع. کدها درون توابعی نوشته می شن با این تفاوت که خود توابع درون محلی به نام کلاس نوشته می شن علاوه بر توابع مشخصات و سازنده ها و چیزای دیگه مثلا
    $win->set_title("Test");
    تایع set_title رو با مقدار "Test" صدا می زنه
    درواقع ما در روش برنامه نویسی شی گرا و در استفاده از بسط GTK از توابع آماده ای در قالب استاندارد اشیا استفاده می کنیم و عملا syntax جدیدی ارائه نمی شود
    سوال بعدی:چون بحث PHP و برنامه نویسی غیر وبی شد می خواستم بدونم که نظرتون راجع به نوشتن برنامه....؟
    به طور کلی ایده PHP-GTK رو یک برنامه توی ذهن می ایجاد کرد که می خواستم از php استفاده کنم ولی چون طرف توان نصب سرور رو نداشت مجبور بودم خودم نرم افزار ها رو هر بار نصب کنم این شد که تصمیم گرفتم برنامه ام رو با GTK به یه برنامه ی ویندوزی تبدیل کنم
    در این میان می شه از نرم افزار هایی مانند
    glade برای طراحی سریع تر و طراحی به صورت ویژوال کمک گرفت
    امیدوارم تونسته باشم سوالاتتون رو پاسخ دم
    ۱۳۸۹ تير ۱۷ ۰۲:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana imez08 ahora
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS