/
  • MasterPage در PHP

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی MasterPage در PHP
    نویسنده پیام
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #1
    MasterPage در PHP
    سلام دوستان....
    می خواستم ببینم در php یک master page به چه صورت ساخته میشه......
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۳ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲ ۰۶:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: MasterPage در php
    چی هست این که می فرمایین؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲ ۰۷:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: MasterPage در php
    قالب کلی سایت...
    در asp.net با طراحی یک master page قالب کلی سایت طراحی میشه و در ایجاد صفحات سایت با انتخاب اون ،بر روی صفحه اعمال میشه و دیگه لزومی نداره برای آپدیت، تک تک صفحات تغییر بدی.....
    البته یه چیزی تو مایه های tpl برای php دیده بودم.ولی الان یادم نیست کجا و چی بود.....
    این رو هم اضافه کنم.....
    مثل dwt در DreamWaver.....

    (دیگه ویرایش نکردم....اکسکیوز..)
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲ ۰۹:۴۵ عصر، توسط sajjilove.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: MasterPage در php
    خوب من که همچین چیزی ندیدم تا به حال
    Blush
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲ ۱۰:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: MasterPage در php
    asp.net در واقع سعی بر این داره که با ایجاد یک محیط راحت طراحی سایت رو برای همه افراد امکان پذیر کنه البته با این کار شما از اتفاقاتی که پشت پرده میفته مطلع نمیشین و با چند کلیک تمام کارهایتان را انجام می دین ولی در php اصل راحتی نیست اصل فهم موضوع هست برای اینکه بتونین تو php یه برنامه بنویسین باید خودتون دست بکار بشین .

    اول اون موضوع رو درک کنین و اون موقع سعی بر انجام کار کنین .

    در مورد master page هم همینظر هست در php شما باید خودتون اون رو به وجود بیارین البته روش های مختلفی برای این کار وجود داره همچنین برای راحتی کار می تونین از template engine ها استفاده کنین که کار رو خیلی راحت می کنه در واقع یه جور توابع و کلاس های امادست که این کار رو برای شما انجام میده .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۷ اسفند ۲ ۱۰:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: MasterPage در php
    بله ممنون ...
    1. در واقع منظور من هم نحوه انجام همین کار هست.می دونم که خیلی کار می بره........
    2. این template engine ها رو از کجا می تونم گیر بیارم (البته هنوز سرچ نکردم ولی احیانا اگه لینک دارین بذارین)......
    3. فکر نکنم با وجود ادیتوری مثل DreamWaver که همچین امکانی رو داره نیازی به این tpl_e ها باشه....
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۱۲:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    salam_ali آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 20
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: MasterPage در php
    دوست من شما برید به لینک زیر و اسمارتی مورد نظر خودتونو دانلود کنید .

    http://www.smarty.net/download.php

    از دموی برنامه می شه یه چیزایی فهمید ... اگر مشکل داشتید من می تونم یک توضیح کوچیک در حد علم کم خودم بدم .
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: MasterPage در php
    http://www.whenpenguinsattack.com/2006/0...e-roundup/
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۱۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : salam_ali
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: MasterPage در php
    استفاده از این template engine به غیر از پایین آوردن سرعت هیچ استفاده ی دیگه ای نداره...
    کلا چیز بیخودیه
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: MasterPage در php
    سلام

    نظرات متفاوتی درمورد Template Engine شنیده ام . اما به نظر من سری که درد نمیکنه رو دستمال نبدیم بهتره ! من به شخصه در تمام پروژه هام یه قالب طراحی میکنم(HTML,CSS,JS) ، بعد یه کلاس ساده با چندتا متد ساده ... در نهایت مقادیری که باید در صفحه قرار بگیره رو به قالب میدم و با فرمت PHP ذخیره میکنم Big Grin

    همین . خیلی سریع تر و راحت تر از این موتورها کار میکنه . فقط کافیه شی قالب رو بسازی و بعد مقدار بدی ... Wink
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS