• 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MasterPage در PHP
#1
سلام دوستان....
می خواستم ببینم در php یک master page به چه صورت ساخته میشه......
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
چی هست این که می فرمایین؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
قالب کلی سایت...
در asp.net با طراحی یک master page قالب کلی سایت طراحی میشه و در ایجاد صفحات سایت با انتخاب اون ،بر روی صفحه اعمال میشه و دیگه لزومی نداره برای آپدیت، تک تک صفحات تغییر بدی.....
البته یه چیزی تو مایه های tpl برای php دیده بودم.ولی الان یادم نیست کجا و چی بود.....
این رو هم اضافه کنم.....
مثل dwt در DreamWaver.....

(دیگه ویرایش نکردم....اکسکیوز..)
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
خوب من که همچین چیزی ندیدم تا به حال
Blush
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
asp.net در واقع سعی بر این داره که با ایجاد یک محیط راحت طراحی سایت رو برای همه افراد امکان پذیر کنه البته با این کار شما از اتفاقاتی که پشت پرده میفته مطلع نمیشین و با چند کلیک تمام کارهایتان را انجام می دین ولی در php اصل راحتی نیست اصل فهم موضوع هست برای اینکه بتونین تو php یه برنامه بنویسین باید خودتون دست بکار بشین .

اول اون موضوع رو درک کنین و اون موقع سعی بر انجام کار کنین .

در مورد master page هم همینظر هست در php شما باید خودتون اون رو به وجود بیارین البته روش های مختلفی برای این کار وجود داره همچنین برای راحتی کار می تونین از template engine ها استفاده کنین که کار رو خیلی راحت می کنه در واقع یه جور توابع و کلاس های امادست که این کار رو برای شما انجام میده .
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alimokhlesi
#6
بله ممنون ...
1. در واقع منظور من هم نحوه انجام همین کار هست.می دونم که خیلی کار می بره........
2. این template engine ها رو از کجا می تونم گیر بیارم (البته هنوز سرچ نکردم ولی احیانا اگه لینک دارین بذارین)......
3. فکر نکنم با وجود ادیتوری مثل DreamWaver که همچین امکانی رو داره نیازی به این tpl_e ها باشه....
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
دوست من شما برید به لینک زیر و اسمارتی مورد نظر خودتونو دانلود کنید .

http://www.smarty.net/download.php

از دموی برنامه می شه یه چیزایی فهمید ... اگر مشکل داشتید من می تونم یک توضیح کوچیک در حد علم کم خودم بدم .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
http://www.whenpenguinsattack.com/2006/0...e-roundup/
  پاسخ
تشکر شده توسط : salam_ali
#9
استفاده از این template engine به غیر از پایین آوردن سرعت هیچ استفاده ی دیگه ای نداره...
کلا چیز بیخودیه
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
سلام

نظرات متفاوتی درمورد Template Engine شنیده ام . اما به نظر من سری که درد نمیکنه رو دستمال نبدیم بهتره ! من به شخصه در تمام پروژه هام یه قالب طراحی میکنم(HTML,CSS,JS) ، بعد یه کلاس ساده با چندتا متد ساده ... در نهایت مقادیری که باید در صفحه قرار بگیره رو به قالب میدم و با فرمت PHP ذخیره میکنم Big Grin

همین . خیلی سریع تر و راحت تر از این موتورها کار میکنه . فقط کافیه شی قالب رو بسازی و بعد مقدار بدی ... Wink
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان