/
  • Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    نویسنده پیام
    masoudmanson آفلاین
    MiM Me3 MeTaL
    ****

    ارسال‌ها: 374
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۱۱
    اعتبار: 22
    تشکرها : 541
    ( 356 تشکر در 179 ارسال )
    ارسال: #1
    Smile Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    سلام

    عنوان همه چیزو گفت
    دیگه چیزی برا اینجا نموند Tongue

    یعنی می تونم وقتی مرورگر بسته میشه یه تابع php رو فراخوانی کنم؟ Confused
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  6p9kd9bhgb7hu6wgcu3g.gif]
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۲:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    کاربر با سشن وارد شده؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۱۰:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoudmanson
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    میتونی یه پارامتر دیگه به لاگین اضافه کنی اونم کوکی باشه .
    بعد اون قسمت لاگ اوت رو با جاوااسکریپت بنویس که کوکی رو پاک کنه Angel
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۱۰:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoudmanson
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    سشن کوکیش پیشفرض به صورت session ذخیره میشه.
    کوکی هم که ذخیره می کنی اگر مقدار expire time رو صفر بدی به صورت session ذخیره میشه.
    ذخیره کوکی به صورت session یعنی اینکه اگر مرورگر بسته شد کوکی هم پاک میشه
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 hidensoft masoudmanson Reza mohsenkw
    masoudmanson آفلاین
    MiM Me3 MeTaL
    ****

    ارسال‌ها: 374
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۱۱
    اعتبار: 22
    تشکرها : 541
    ( 356 تشکر در 179 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    بله وحید جان
    کاربر با سشن وارد شده
    یه جدول دارم تو دیتابیس که افراد آنلاین رو اونجا وارد می کنم
    یعنی وقتی لاگ این شدن اونجا insert می کنمشون
    و وقتی sign out می کنن از اونجا پاک میکنم
    حالا مشکل اینجاس که بعضیا بدون sign out کردن مستقیم مرورگر رو می بندن و میرن
    اونجوری نمی تونم از جدول پاکشون کنم Confused

    چیکار کنم؟ Huh
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  6p9kd9bhgb7hu6wgcu3g.gif]
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۳:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    هر بار که صفحه رو کسی باز می کنه یه تایم توی اون جدول أپدیت کن. اگر تایم کسی ماله مثلا ۱۰ دقیقه به قبل بود پاکش کن
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۱۰:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 masoudmanson hidensoft
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Log Out کردن کاربر وقتی که مرورگر رو می بنده
    یاد اون ایران پی اچ پی قدیم افتادم یک ساعت می نوشتی بعد لاگ اوت می کرد یه دفه Smile)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۱۱:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : vejmad
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS