/
  • Get_$ string

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Get_$ string
    نویسنده پیام
    mehrank آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Get_$ string
    سلام دوستان
    من در ساین خودم یک کاری می خواهم انجام بدهم اما به مشکل برخوردم ممنون میشوم که من را راهنمایی نمایید

    یک صفحه داریم به نام

    pages.php?page_name==football

    زمانی که توسط دستور get فراخوانی می کنم مقادر صفحه را لود نمی کحند و لی اگر id آن را بگذارم لود می کنم باید چه کار کنم که صفحه را با رشته فراخوانی کند؟
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Get_$ string
    اول) شکل صحیح :
    کد:
    pages.php?page_name=football
    دوم)
    کد PHP:
            $page=mysql_real_escape_string($_GET['page_name']); 
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS