/
  • FckEditor و مشکلات من

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی FckEditor و مشکلات من
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #1
    Tongue FckEditor و مشکلات من
    کسی می دونه چطوری باید گالری عکس Fckeditor رو ست کنم؟

    همون بخشی رو که وقتی آیکون ایمیج رو می زنیم یه بروزر باز می شه که عکس های روی هاست (فولدر عکس ها) رو نشون می ده...

    چطور باید ستش کنم که عکس های روی سایت رو نشون بده؟؟؟!!!!

    کمک؟؟!!!!
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۲۵ ۱۱:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: FckEditor و مشکلات من
    با خفت بسیار حل شد:
    در این بخش باید دو تا آدرس وارد کنید:
    1:
    کد PHP:
    $Config['UserFilesPath'
    2:
    کد PHP:
    $Config['UserFilesAbsolutePath'

    با این دوتا بازی بازی کردم درست شد.

    ولی شدیداً به همه ی دوستان توصیه می کنم از این ویرایشگر استفاده نکنن.
    چون سرعتش خیلی پاینه و با مرورگر IE هم مشکل داره.
    با این سرعتی هم که اینترنت کشور داره اصلا سازگار نیست
    (خیر سرمون adsl128 داریم)
    بابت این همه پیگیری و تلاش از خودم بسیار تشکر می کنم Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۰۳ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: FckEditor و مشکلات من
    (۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۰۱ عصر)mohammad_molana نوشته شده توسط:  با خفت بسیار حل شد:
    در این بخش باید دو تا آدرس وارد کنید:
    1:
    کد PHP:
    $Config['UserFilesPath'
    2:
    کد PHP:
    $Config['UserFilesAbsolutePath'

    با این دوتا بازی بازی کردم درست شد.

    ولی شدیداً به همه ی دوستان توصیه می کنم از این ویرایشگر استفاده نکنن.
    چون سرعتش خیلی پاینه و با مرورگر IE هم مشکل داره.
    با این سرعتی هم که اینترنت کشور داره اصلا سازگار نیست
    (خیر سرمون adsl128 داریم)
    بابت این همه پیگیری و تلاش از خودم بسیار تشکر می کنم Big Grin

    سلام.
    آره خيلي مشكل داره ، اما من با tinymce استفاده ميكنم سبكه و cross browser هم هست

    Main package
    Contains all you need for production usage.
    tinymce_3_2_1_1.zip

    Development package

    This package contains development tools and full source code.
    tinymce_3_2_1_1_dev.zip


    Language packs

    Languages are available though our translation service.
    Language pack service >>

    tinymce_compressor_php_2_0_2.zip
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۲۶ عصر، توسط aligilani1986.)
    ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: FckEditor و مشکلات من
    ولی وقتی نیاز دارید که یک فایل منجر برای عکس و مولتی مدیا داشته باشید. این گزینه بهترین هست، اما در تینی یک پکیج پولی داره

    در ضمن من مشکلی با هیج ie در آخرین ورژن تسبط شدش ندیدم
    ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۷:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: FckEditor و مشکلات من
    (۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۲۲ عصر)aligilani1986 نوشته شده توسط:  
    (۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۴:۰۱ عصر)mohammad_molana نوشته شده توسط:  با خفت بسیار حل شد:
    در این بخش باید دو تا آدرس وارد کنید:
    1:
    کد PHP:
    $Config['UserFilesPath'
    2:
    کد PHP:
    $Config['UserFilesAbsolutePath'

    با این دوتا بازی بازی کردم درست شد.

    ولی شدیداً به همه ی دوستان توصیه می کنم از این ویرایشگر استفاده نکنن.
    چون سرعتش خیلی پاینه و با مرورگر IE هم مشکل داره.
    با این سرعتی هم که اینترنت کشور داره اصلا سازگار نیست
    (خیر سرمون adsl128 داریم)
    بابت این همه پیگیری و تلاش از خودم بسیار تشکر می کنم Big Grin

    سلام.
    آره خيلي مشكل داره ، اما من با tinymce استفاده ميكنم سبكه و cross browser هم هست

    Main package
    Contains all you need for production usage.
    tinymce_3_2_1_1.zip

    Development package

    This package contains development tools and full source code.
    tinymce_3_2_1_1_dev.zip


    Language packs

    Languages are available though our translation service.
    Language pack service >>

    tinymce_compressor_php_2_0_2.zip

    این هم توی سنگین بودن خیلی فرقی با Fckeditor نداره. تازه یه مشکلات دیگه ای هم داره. این که وقتی شروع به کار می کنه هی آی فریم تولید می کنه برای ارتباط با سایت اصلی....
    من که داغون شدم تا فهمیدم مشکل tinyMce از کجاست...

    (۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۷:۴۸ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  ولی وقتی نیاز دارید که یک فایل منجر برای عکس و مولتی مدیا داشته باشید. این گزینه بهترین هست، اما در تینی یک پکیج پولی داره

    در ضمن من مشکلی با هیج ie در آخرین ورژن تسبط شدش ندیدم

    بد نیست زبان پارسی رو هم امتحان کنید...
    کامل نمایش نمی ده پاپ آپ هارو...
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۹:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: FckEditor و مشکلات من
    تو چه مرورگری؟
    ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۰۹:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: FckEditor و مشکلات من
    خوب معلومه
    معما:
    اون کدوم مرورگره که وقتی همه مرورگرها با هم یک پارچه هستن تنهایی علم بر می داره؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۲۶ ۱۰:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: FckEditor و مشکلات من
    (۱۳۸۷ دي ۲۶ ۱۰:۰۲ عصر)mohammad_molana نوشته شده توسط:  خوب معلومه
    معما:
    اون کدوم مرورگره که وقتی همه مرورگرها با هم یک پارچه هستن تنهایی علم بر می داره؟؟؟؟

    IE Confused
    ۱۳۸۷ دي ۲۷ ۰۵:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana zoghal
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: FckEditor و مشکلات من
    من دست بردم توش الان مشکلی ندارم باهاش
    ۱۳۸۷ دي ۲۸ ۰۱:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS