/
  • EMS- اشکال خوردم -EMS

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی EMS- اشکال خوردم -EMS
    نویسنده پیام
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,493
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 666 تشکر در 504 ارسال )
    ارسال: #1
    EMS- اشکال خوردم -EMS
    با سلام همه خبرگان فن.
    من تازه بر روی کیک به قطعیت رسیدم و از سیمفونی دست کشیدم.
    ولی تو پروژه آزمایشی که انجام دادم در عین اینی که همه چیز درست کار می کنه یک خطا از هسته خود کیک همیشه تو همه صفحاتم هست.
    کد:
    Notice (8): unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 0 of 2728 bytes [CORE\cake\libs\cache\file.php, line 176]

    حالا عکس از خطا را هم می تونید این پایین ببینید:
    [تصویر:  3442m81.png]
    ممنون از همه.Rolleyes
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۰:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    این صفحه توی چه عملیاتی میاد ؟
    کد های اون صفحه و کنترلرش رو بذار
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۱:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    از EASYPHP 1.8 که استفاده نمی کنید؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۱:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,493
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 666 تشکر در 504 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    (۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۱:۳۱ صبح)zoghal نوشته شده توسط:  از EASYPHP 1.8 که استفاده نمی کنید؟
    خیر.
    شما که خود بهتر می دانید من از wamp استفاده می کنم.Big Grin
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۱ ۰۹:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    1- نسخه کیک چی هست؟
    2- روی xampp امتحان کنید. الان یادم نمیاد این مشکل کجای ومپ بود.
    3- حتمن دامین مجازی تعریف کنید.
    4- فکر میکنم روی ویندوز سون یا ویستا اونم در درابو C دارید کار میکنید. اگر این طور هست لوکال سرور رو در یک درایو دیگه نصب کنید.
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۰۱:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    آخه سجاد ما که دو قدم با هم فاصله داریم . بردار اون لپ تاپت رو بیار ببینم چشه ! Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۰۷:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    مشکل بر طرف شد اینجا هم بگید
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۰۸:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,493
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 666 تشکر در 504 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: EMS- اشکال خوردم -EMS
    (۱۳۸۹ شهريور ۱ ۰۷:۴۴ صبح)parsig نوشته شده توسط:  بردار اون لپ تاپت رو بیار ببینم چشه ! Big Grin
    خالیش کردم و گذاشتم برای فروش.
    البته الان که تقریبا میشه بعد از دوران آموزشی اینجانب کمی فرصت می خواهم تا دوباره مروری بر روی اطلاعاتم داشته باشم. زیرا در این مدت دستم از دنیا کوتاه بود.Exclamation
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۱۰:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS