/
  • Doctrine ORM

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Doctrine ORM
    نویسنده پیام
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #1
    Doctrine ORM
    [تصویر:  logo.jpg]
    Doctrine در حال حاضر یکی از بهترین ORM های موجود برای PHP هست که قابلیت اجرا در php 5.2.3+ به بالا رو داره. این ORM از تمامی جداول یک شی می سازه. که شما می تونی دبا استفاده از شی مذکور اطلاعات جدید وارد کنید ادیت کنید آپدیت کنید حذف کنید و انواع کویری ها رو اجرا کنید.
    پیشنهاد می کنم حتما یک بار استفاده کنید
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۳ ۰۹:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.s zoghal
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Doctrine ORM
    محمد جان یک توضیحی جهت نصب و استفاده و اینکه چه چه طور میتونیم در یک سیستم بر پایه mvc ازش استفاده بهینه بکنیم، میدید؟
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۳ ۱۰:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Doctrine ORM
    مگه به من کسی آموزش داد ؟ Big GrinBig Grin
    برای نصب بعد از دانلود درون یک پوشه کپی کنید با فرض اینکه پوشه اسمش lib هست در فایل bootstrap خودتون به این صورت عمل کنید.

    bootstrap.php
    کد PHP:
    require_once(dirname(__FILE__) . '/lib/vendor/doctrine/Doctrine.php'); 

    در خط پایین تر یک تابع autoload رو باید معرفی کنید. برای لود کردن فایل ها این تابع مورد نیاز هست.
    کد PHP:
    spl_autoload_register(array('Doctrine''autoload')); 
    این قابلیت برای این روی این سیستم وجود داره تا شما بتونید در صورت نیاز از تابع اوتو لود دلخواه خودتون استفاده کنید.

    در مورد spl_autoload_register می تونید اینجا اطلاعات بیشتری کسب کنید.


    حالا نوبت به اتصال به دیتابیس می رسه
    می تونید در دو حالت این کار رو انجام بدید
    حالت اول
    کد PHP:
    $dsn 'mysql:dbname=testdb;host=127.0.0.1';
    $user 'dbuser';
    $password 'dbpass';
    $dbh = new PDO($dsn$user$password);
    $conn Doctrine_Manager::connection($dbh); 
    حالت دوم
    کد PHP:
    $conn Doctrine_Manager::connection('mysql://username:password@localhost/
    test'
    ); 

    در حالت عادی می تونید اینطوری استفاده کنید ازش.
    در کد خودتون بنویسید
    کد PHP:
    $conn->export->createTable('test', array('name' => array('type' =>
    'string')));
    $conn->execute('INSERT INTO test (name) VALUES (?)', array('jwage')); 

    این کد یک جدول ایجاد می کنه و یک سطر که فیلد name اون jwage هست رو ایجاد می کنه.
    کد PHP:
    $stmt $conn->prepare('SELECT * FROM test');
    $stmt->execute();
    $results $stmt->fetchAll();
    print_r($results); 
    اینم که کارش معلومه اما خروجیش
    کد PHP:
    Array
    (
        [
    0] => Array
            (
                [
    name] => jwage
                
    [0] => jwage
            
    )


    توضیحاتش خیلی زیاده. توی داکیومنت خودش کامل توضیح داده.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۴ ۱۲:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter zoghal parvane Y.P.Y
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Doctrine ORM
    اگه برای ZF بخوای آموزش ویدیویی اون اینجا هست. خیلی خوب و رون با سورس کد.
    http://www.zendcasts.com
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۹:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Doctrine ORM
    دیگه زند که اینو نمی خواد. خودش داره دیگه
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۱۱:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Doctrine ORM
    نقل قول: دیگه زند که اینو نمی خواد. خودش داره دیگه
    شما یه نگاه بهش بکن ضرر نمیکنی!
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Doctrine ORM
    خب‌ نگاه کردم. به جز قابلیت اضافه کردن جدول به دیتابیس توی zend کدومش وجود نداره. همه قابلیت ها رو داره.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۱:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: Doctrine ORM
    در این مورد متاسفانه وحید جان ORM خود زند بپای Doctrine نمی رسه.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۳:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: Doctrine ORM
    با دلیل بگو. به چه مبنایی میگی؟ یه مثالی بزن . من میگم میرسه چون هر کاری که اون می تونه انجام بده زند هم می تونه انجام بده و چه بسا بهتر.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۶:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: Doctrine ORM
    یه جا خوندم خود زند تو نسخه 2 قراره از doctrine استفاده منه.
    تا یه بار یه برنامه باهاش ننویسی نمیفهمی چقدر فرق داره. حتی خود توسعه دهندگان زند هم تو بلاگاشون توصیه کردنش و طریقه درایو کردنشم توضیح دادن.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۷ ۱۱:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hidensoft
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS