/
  • Decode تا رسیدن به سورس کد!

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Decode تا رسیدن به سورس کد!
    نویسنده پیام
    P30TiP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    Decode تا رسیدن به سورس کد!
    سلام

    من می خوام یه کد بنویسم که در کل کد هایی که با Eval همشون چندین بار Encode شدن رو Decode کنه.

    مراحل به این صورت هست
    1- str_replace از eval به highlight_string
    2- اجرا و گرفتن eval بعدی
    و دوباره انجام دادن این مراحل تا رسیدن به سورس کد
    لطفاً اگه کسی نظری داره که چه جوری باید این اسکریپت رو بنویسم، اینجا بگه.
    ممکنه یه اسکریپت 50 بار Encode شده باشه و یا یه اسکریپت فقط 15 بار. معلوم نیست و راهی هم نیست که بفهمیم چند بار Encode شده جز اینکه هی Decode کنیم و بشماریم تا به سورس کد برسیم.

    من نظرم این بود که محتوای یه فایل PHP دیگه که با Eval Encode شده رو بگیره و از طریق str_replace همین جور Eval رو به highlight_string تغییر بده و اجرا کنه و کد Encode شده ی بعدی رو بگیره تا زمانی که مثلاً با eregi یا strpos کلمه ی eval دیگه در کد وجود نداشته باشه.
    ۱۳۸۸ تير ۴ ۱۰:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    حقيقتش من كه چيزي متوجه نشدم - ايراد از منه؟ يا ...
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۶:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal molana
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    نه به گیرندت دست نزن منم مثل تو هستمTongue
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۶:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    P30TiP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    اگه تا حالا با eval(base64_decode کار کرده باشین، منظورمو می فهمین...
    بعضی ها برای اینکه سورسشون مثلاً امن باشه، میان سورس کد رو Encode می کنن... یک نمونه ی خیلی سادش Base64 و eval هست!
    مثلا:
    کد PHP:
    eval(base64_decode("base64")); 
    طریقه ی Decode کردن:
    1- Replace کردن eval به highlight_string یا echo یا print
    2- Run کردن در localhost یا وب و گرفتن کد جدید
    حالا اولین بار که این کار رو می کنی ممکنه اگر طرف 1 بار encode کرده باشه همون موقع سورس کد رو بدست بیاری و اگر نه همین طوری باید این کار رو انجام بدی تا آخر سر بجای کد eval به سورس کد برسی...

    حالا من می خوام Decoder این رو با PHP بنویسم! یعنی مهم نباشه چند بار Encode شده باشه، هر چی باشه بتونه آنلاین Decode کنه...
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۷:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    یک سوال مرتبط فرض کنید. یک اسکریپت رو به روشی که گفتید کد کنیم.
    پس باید یک تابع باشه که عمل دیکد رو انجام بده

    واسم جالب شد این روش کد کردن به چه صورت پیاده سازی میشه؟
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۹:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    P30TiP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    ببینید تابع هست که عمل دیکد رو انجام بده ولی مثلاً می آن 10 بار پشت سر هم کد می کنن تا با 1 بار Decode کردن سورس بدست نیاد.
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۰:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    P30TiP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    عجیبه... یعنی این همه مثلاً PHP Programmer... یعنی هیچ کس تا حالا 1 بارم یه Base64 ساده Decode نکرده؟
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۹:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    چرا استفاده کرده اما نه به این منظور
    چون به راحتی میشه decode کنه
    کسی دیگه از این روشها استفاده نمی کنه که
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    P30TiP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    پس می شه بگین شما روش مدرنتون چیه؟
    همه Truebug، Sourcecop، Sourcelock و ... بر پایه ی Base64 هستن! و این نوع Encode کردن هم الان خیلی ها ازش استفاده می کنن
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۷:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: Decode تا رسیدن به سورس کد!
    zend guard یا ioncube
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۸:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS