• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
#1
.سلامBlush
چون ویندوز ندارم مجبورم این سوال پیش پا افتاده رو بپرسم :
برا ویندوز کدوم کد درست کار می کنه :
این
کد پی‌اچ‌پی:
define 'DS'DIRECTORY_SEPARATOR === '/' '/' '\\\\' ); 
یا این
کد پی‌اچ‌پی:
define 'DS'DIRECTORY_SEPARATOR === '/' '/' '\\' ); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
define('DS', (DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\'); 
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نفقط برای ویندوز بلکه برای هرچی این درست کار می کنه :
کد پی‌اچ‌پی:
define('DS'DIRECTORY_SEPARATOR); 

---
(۱۳۹۳ آذر ۱۳, ۰۳:۱۰ ق.ظ)Ehsan نوشته:
کد پی‌اچ‌پی:
define('DS', (DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\'); 

چرا دابل بک اسلش ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:نفقط برای ویندوز بلکه برای هرچی این درست کار می کنه :
کد پی‌اچ‌پی:
define('DS'DIRECTORY_SEPARATOR); 
یه جایی خوندم که DIRECTORY_SEPARATOR تو ویندوز \ برگشت می ده که قبل بعضی کاراکترا مشکل ساز می شه.راستش خودم الان ویندوز ندارم شایدم مشکلی پیش نیاد!Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
توی ویندوز / هم کار میکنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
کد پی‌اچ‌پی:
define('DS', ((DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\')); 
امین، DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز توی آدرس دهی ها(مثل کلاسها، اینترفیس ها، تمپلیت ها و...) به مشکل برمی خوره. من یادمه
اگرم دقت کنی میبینی که اکثر فریم ورک ها از این روش استفاده می کنن
(حالا شاید در نسخه ها جدید php این مشکل برطرف شده باشه)
گوگل کن
http://stackoverflow.com/questions/35548...on-windows
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان