/
  • DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    نویسنده پیام
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #1
    DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    .سلامBlush
    چون ویندوز ندارم مجبورم این سوال پیش پا افتاده رو بپرسم :
    برا ویندوز کدوم کد درست کار می کنه :
    این
    کد PHP:
    define 'DS'DIRECTORY_SEPARATOR === '/' '/' '\\\\' ); 
    یا این
    کد PHP:
    define 'DS'DIRECTORY_SEPARATOR === '/' '/' '\\' ); 
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۳ آذر ۱۲ ۰۹:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    کد PHP:
    define('DS', (DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\'); 
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۰۲:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    نفقط برای ویندوز بلکه برای هرچی این درست کار می کنه :
    کد PHP:
    define('DS'DIRECTORY_SEPARATOR); 

    ---
    (۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۰۲:۱۰ صبح)Ehsan نوشته شده توسط:  
    کد PHP:
    define('DS', (DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\'); 

    چرا دابل بک اسلش ؟
    ۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۱۰:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    نقل قول: نفقط برای ویندوز بلکه برای هرچی این درست کار می کنه :
    کد PHP:
    define('DS'DIRECTORY_SEPARATOR); 
    یه جایی خوندم که DIRECTORY_SEPARATOR تو ویندوز \ برگشت می ده که قبل بعضی کاراکترا مشکل ساز می شه.راستش خودم الان ویندوز ندارم شایدم مشکلی پیش نیاد!Exclamation
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۱۱:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    توی ویندوز / هم کار میکنه
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ آذر ۱۴ ۰۱:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,782
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
    کد PHP:
    define('DS', ((DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\')); 
    امین، DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز توی آدرس دهی ها(مثل کلاسها، اینترفیس ها، تمپلیت ها و...) به مشکل برمی خوره. من یادمه
    اگرم دقت کنی میبینی که اکثر فریم ورک ها از این روش استفاده می کنن
    (حالا شاید در نسخه ها جدید php این مشکل برطرف شده باشه)
    گوگل کن
    http://stackoverflow.com/questions/35548...on-windows
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۳ آذر ۱۴ ۱۲:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS