/
  • Copy To ClipBoard

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Copy To ClipBoard
    نویسنده پیام
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #1
    Copy To ClipBoard
    سلام

    بچه ها برای copy to clipboard چیزی غیر از این سراغ دارید:
    کد:
    clipboardData.setData("Text", "Some Text")

    کد بالا فقط تو IE کار میکنه
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۴ ۰۲:۲۲ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ آبان ۴ ۰۲:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Copy To ClipBoard
    لینک: http://beckelman.net/demo/copy-to-clipboard-with-zeroclipboard-flash-10-and-jquery
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ آبان ۴ ۰۷:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 hamid_80386
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Copy To ClipBoard
    احسان این کد رو بعد ضمیمه کردن فایل جاواش زدم، ولی کار نکرد:

    کد:
        var clip = new ZeroClipboard.Client();

        clip.setText(text1);
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۱۲:۲۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Copy To ClipBoard
    تمام فایل هاش رو درست ضمیمه میکنی؟
    من رو خودش تست زدم کار میکرد.
    روی لوکال یا سایت امتحانش کن، ممکنه مشکل به خاطر پلاگین فلش باشه.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۱:۲۸ صبح، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Copy To ClipBoard
    مگه چند تا فایل داره؟

    یه zero-clipboard.js هست دیگه Huh
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۱۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Copy To ClipBoard
    کد:
    ZeroClipboard.swf

    این فایل رو هم کنار صفحه (مثلا index.php) قرار میدی؟
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۲:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Copy To ClipBoard
    نه، این چیه؟

    بعد اگه کاربر Flash Player نداشته باشه کارش لنگ میمونه؟

    یعنی راهی بغیر از فلش نیست؟
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۴:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: Copy To ClipBoard
    نقل قول: بعد اگه کاربر Flash Player نداشته باشه کارش لنگ میمونه؟

    تا جایی که من یادم میاد روی فایر فاکس کامپونتش رو نصب نکرده بودم و به احتمال زیاد روی خود فایرفاکس بوده. کروم هم همین طور.

    نقل قول: یعنی راهی بغیر از فلش نیست؟

    به نظر من بهترین راه همینه، روش های دیگه ای هم وجود داره مثلا برای فایر فاکس میتونی از این تابع استفاده کنی:

    کد:
    function ctc()
    {
        netscape.security.PrivilegeManager.enablePrivilege('UniversalXPConnect');
        var clip = Components.classes['@mozilla.org/widget/clipboard;1'].createInstance(Components.interfaces.nsIClipboard);
        if (!clip) return;
        var trans = Components.classes['@mozilla.org/widget/transferable;1']
                  .createInstance(Components.interfaces.nsITransferable);
        if (!trans) return;
        
        trans.addDataFlavor('text/unicode');
        
        var str = new Object();
        var len = new Object();
        
        var str = Components.classes["@mozilla.org/supports-string;1"]
                    .createInstance(Components.interfaces.nsISupportsString);
        
        var copytext = "The Text you want to copy";
        
        str.data = copytext;
        
        trans.setTransferData("text/unicode", str, copytext.length*2);
        
        var clipid=Components.interfaces.nsIClipboard;
        
        if (!clip) return false;
        
        clip.setData(trans, null, clipid.kGlobalClipboard);    
    }

    هنگام کپی هم اون پیامش یه مقدار جالب نیست!
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ آبان ۵ ۰۴:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 ali786
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: Copy To ClipBoard
    بازم کار نکرد احسان

    کد PHP:
    function copy1(text1)
    {
        
    ZeroClipboard.moviePath '<?php echo URL_PATH ?>js/ZeroClipboard.swf';
        var 
    clip = new ZeroClipboard.Client();
        
    clip.setText(text1);


    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۱۱:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: Copy To ClipBoard
    کد:
    ZeroClipboard.moviePath

    مقدار moviePath رو داخل ZeroClipboard.js اصلاح کن. برای چی اوردیش داخل تابع؟
    سعی طبق همون مثال/نمونه ای که بت داده ازش استفاده کنی، تغییرش یه کم ادمو اذیت میکنه.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۶ ۰۴:۴۷ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۰۴:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS