/
  • Configure::getInstance() ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Configure::getInstance() ؟
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    Configure::getInstance() ؟
    دارو رو ساختا کیک کار می کنم ولی گیج شدم که الان دقیقا چه اتفاقی داره میفته .

    میشه یه توضیح در مورد این نمونه سازی که داره تو کیک اتفاق میفته بدین ودر واقع تابع __loadBootstrap و write دقیقا دارن چطور عمل می کنند .


    این روش مقدار دهی به چه صورت هست .

    نقل قول: $_this->{$names[0]}[$names[1]] = $value;
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۰۱:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Configure::getInstance() ؟
    شما چرا رفتین از آنتهای آموزش های کیک شروع کردید؟؟؟؟ در حالت معمولی شما با اینچیزا سرو کار ندارید


    شما در کلاس هاتون می تونید به صورت پویا متغیر با پروپرتی ایجاد کنید. موردی که دکر کردی یک آرایه رو مقدار دهی میکنه

    کد PHP:
    $names = array(=> 'test,1=>'ali');

    $_this->{$names[0]}[$names[1]] = $value;
     or
    $_this->test[ali]= value 

    اون توابع هم کاربرد های خاص داره دنبال چه هستید؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۰:۰۷ عصر، توسط zoghal.)
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۰:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Configure::getInstance() ؟
    می خوام از ساختار فریم ورک های معروف نوت برداری کنم برای طراحی یه فریم ورک شخصی .
    یعنی اون موقع ما به این متغیر پویا در تمام متد های کلاسمون دسترسی داریم و اگر اینجوری باشه چطور میشه لیست پروپرتی های یه کلاس رو برگردوند .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۱۲:۰۵ صبح، توسط php.)
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۱۲:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Configure::getInstance() ؟
    خوب شما باید اول pattern ها پی اچ پی رو آشنا بشید. تا درک کنید. در کیک از singltion زیاد استفاده شده و کدی که شما دادی در ادامه همین الگو هست.
    در واقعا در یک تابع اومده از شی مورد نظر یک کپی در $_this گرفته و داره کار میکنه باهاش. و اون پروپرتی فقط داخل اون تابع کاربرد داره. پس سراسری نیست
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Configure::getInstance() ؟
    پس اوردن کلمه this$ در ابتدای اون به چه معنیه ؟
    مگه به این معنینیست که این یک پروپرتی از کلاس می باشد .
    اگر قراره داخل همون تابغ قابل دسترس باشه پس چرا اصلا بیایم اینجوری تعریفش کنیم یعنی فایده اینجوری تعریف کردن چیه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۱:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Configure::getInstance() ؟
    اگر دقت کنید یک آندرلاین بین $ و this وجود داره پس $_this با $this یکی نسیت
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۱:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Configure::getInstance() ؟
    نقل قول: میشه یه توضیح در مورد این نمونه سازی که داره تو کیک اتفاق میفته
    اینجا Configure Class است. این کلاس از الگوی یکتا استفاده کرده.
    این الگو اجازه نمی دهند بیشتر از یک نمونه از کلاس ساخته بشه...

    نقل قول: ودر واقع تابع __loadBootstrap و write دقیقا دارن چطور عمل می کنند .
    متد write که متقابل متد read هستش برای ست کردن پیکربندی استفاده می شه. لینک

    همونطور که نوی توضیحاتش هست این متد دو تا پارامتر داره. پارامتر اول یک رشته است که طبق یک الگو باید پیاده شه و ....
    توضیحاتش مفصله لازمه که کامل توضیح بدم؟!

    نقل قول: یعنی اون موقع ما به این متغیر پویا در تمام متد های کلاسمون دسترسی داریم
    نقل قول: و اون پروپرتی فقط داخل اون تابع کاربرد داره. پس سراسری نیست
    این پروپرتی ها در تمام کلاس و هم خارج از کلاس قابل دسترس هستند. در غیر این صورت که پیکربندی بی معنی میشه Wink

    نقل قول: اگر اینجوری باشه چطور میشه لیست پروپرتی های یه کلاس رو برگردوند.
    خب اگه بخوای بصورت عادی این کار رو بکنی باید اسم پروپرتی هارو داشته باشی و با اون این کار رو انجام بدی. چیزی که با متدread اتفاق می افته. لینک

    اگه به کلاس Zend_Config بندازی مدل های متفاوت تری برای پیکر بندی خواهی دید.


    فایل‌(های) پیوست شده
    .php  Config.php (اندازه: 11.35 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۳:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS