/
  • Clear Character

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Clear Character
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    Clear Character
    سلام دوستان من یک دیتابیس رو از sql server دارم به mysql تبدیل میکنم اما در بعضی از رکوردها ، همچین مقادیری وجود داره داخلش

    ������(����py

    ممنون میشم راهنمایی کنید آیا تابعی تو php هست که این کاراکترها رو موقع انسرت کردن تو دیتابیس در نظر نگیره ؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۱۰:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Clear Character
    (۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۱۰:۵۸ صبح)abedi98 نوشته شده توسط:  سلام دوستان من یک دیتابیس رو از sql server دارم به mysql تبدیل میکنم اما در بعضی از رکوردها ، همچین مقادیری وجود داره داخلش

    ������(����py

    ممنون میشم راهنمایی کنید آیا تابعی تو php هست که این کاراکترها رو موقع انسرت کردن تو دیتابیس در نظر نگیره ؟؟؟

    کارکتر ست و کالکشنت رو چی در نظر گرفتی؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۱۲:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Clear Character
    collection sql server میگن گه arabic تعریف شده ، تو mysql هم دیتابس و جداولش utf8-general-ci تعریف شده
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Clear Character
    (۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۱:۴۰ عصر)abedi98 نوشته شده توسط:  collection sql server میگن گه arabic تعریف شده ، تو mysql هم دیتابس و جداولش utf8-general-ci تعریف شده

    خوب ما اس کیو ال هم arabic تعریف کن
    اگر جواب نداد کالکشن رو بکن persian
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۳:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Clear Character
    تست شده قبلاً اما جواب نگرفتم
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۴:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Clear Character
    (۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۴:۳۵ عصر)abedi98 نوشته شده توسط:  تست شده قبلاً اما جواب نگرفتم

    رو latin1 یک تستی بکن
    بلاخره رو یک چیزی باید جواب بده Big Grin
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۰ ۰۶:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Clear Character
    الان تغییراتی دادم که تمام رکوردها اینسرت میشه اما وقتی به اون فیلدی که داخل این کاراکترها باشه دیگه ادامه رو اینسرت نمیکنه ، Content نصفه نیمه وارد دیتابیس میشه
    یکی فقط به من یگه این کاراکترا چیه ؟؟؟ کد اسکیشون چیه ؟؟ چجوری میتونم تو یک کانتنت این کاراکترارو پیدا کنم ؟؟؟ تا حداقل جاشول STR_REPLACE کنم
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ مرداد ۳۱ ۰۳:۲۱ عصر، توسط abedi98.)
    ۱۳۸۹ مرداد ۳۱ ۰۳:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: Clear Character
    اهههههه اوهههه جوابی نداریم ؟؟
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۱۲:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: Clear Character
    اصلا کلا چه جوری داری این تبدیل رو انجام میدی؟
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۱۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: Clear Character
    با ODBC وصل میشم به sql server بعد هم همرو fetch میکنم و میریزم تو mysql database
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۹ شهريور ۱ ۰۹:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS