/
  • CURL

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی CURL
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    Thumbs Down CURL
    سلام

    ممنون میشم دوستان توضیحاتی با مثال (کاربردی) در مورد توابع CURL بنویسید .

    به php.net هم سر زدم اما چیزی متوجه نشدم

    ممنون میشم دوستان توضیحاتی راجبه این توابع بدن
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۱۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: CURL
    مثال هاي كاربردي رو كه خود منوال داره
    اين توابع در واقع براي شبيه سازي مرورگر در داخل يك زبان برنامه نويسي طراحي شدن
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۶ ۰۷:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal hosseintdk775 parsig
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS