• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Border چه نقشی داره اینجا ؟
#1
سلام به همگی دوستان اینجا Border چه نقشی داره ؟

کد:
<?php
$conection=odbc_connect("lib" , "" , "");
$query="SELECT FROM book ";
$result=odbc_do($conection , $query );
odbc_result_all($result , "BORDER=1");
odbc_close($conection);
?>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:odbc_result_all — Print result as HTML table
اونم ماله تگ table میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : Padideh paull
#3
از دوستان یه دیتابیس ساده اکسس دارینواسه همین کدی که نوشتم میخوام بدون یوزر و پس باشه من یه مورد تست زدم جواب نگرفتم گفتم شاید مشکل از فایل .mdb من باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اروری که دریافت کردم اینه

کد:
Warning: odbc_do() [function.odbc-do]: SQL error: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] The SELECT statement includes a reserved word or an argument name that is misspelled or missing, or the punctuation is incorrect., SQL state 37000 in SQLExecDirect in D:\AppServ\www\test.php on line 4

Warning: odbc_result_all(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in D:\AppServ\www\test.php on line 5

یه .mdb ساده بدون یوزر و پس بذارین ممنون میشم Heart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شما دقیقا از همین کد استفاده می کنید و خطا می گیرید یا همینطوری برای نمونه اینجا نوشتید؟
چون کوئریتون مشکل داره => SELECT FROM book
اینطوری کنید: SELECT * FROM book
یا بجای ستاره نام ستون هاتون رو بنویسید
  پاسخ
تشکر شده توسط : Padideh
#6
دقیقا همینطوره من * رو نذاشته بودم درست شد Heart
  پاسخ
تشکر شده توسط : hosseintdk775


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان