/
  • Ajax در فریم ورک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی Ajax در فریم ورک
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    Ajax در فریم ورک
    چطور ایجکس در یک فریم ورک شخصی میشه پیاده سازی کرد .

    فرض بر این بگیریم که سایتی که با این فریم ورک می خوام بزنیم قراره فول ایجکس باشه و این خیلی مسخره میاد که تمام مراحلی که موقع یه در خواست به سرور انجام میشه مثل بارگذاری هسته فریم ورک چک بعضی از پارامترها انجام تنظیمات و غیره در نهایت نمایش نتیجه برای کاربر برای یک در خواست ایجکس هم انجام بشه . ایا فریم ورک ها از روش خاصی برای پیاده سازی ایجکس استفاده می کنند.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۱۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: Ajax در فریم ورک
    در فریم ورک ها قالبا اون قسمتی که نییاز به بروز رسانی هاس با ایجکت درخواست به سرور میره و جواب بر میگرده. و نمایش میده.
    در اصل قیمتی از صفحات همیشه در حال تققیر هست. و به نظر من زیاد خوب نیست. بهتره که فقط درخواست ها بره و جواب رسید . جاوا خودش مراحل ایجاد اچ تی ام رو بر عهده بگیره
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۲ ۰۹:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: Ajax در فریم ورک
    میشه بیشتر توضیح بدی من اصلا متوجه نشدم .

    به عنوان مثال در حالت معمول ما در خواستمون رو به صورت زیر میفرستیم که باعث باز اجرای صفحات از صفحه index.php و از طریق اون اجرا شدن هسته فریم ورک کلاس ها و صفحات اضافه و در نهایت باز شدن کامپوننت در خواست شده می شود حال اگر قرار باشد همین در خواست برای یک صفحه توسط ajax ارسال شود تا به عنوان مثال فقط یک شرط در سرور برسی شود و یک پیام تعیید در قسمتی از صفحه نمایش داده شود , بارگذاری کل هسته , کلاس ها و کلا اجرا برنامه با ان روال قبلی کار درستی نیست و در مقابل دسترسی مستقیم به صفحه و دور زدن فریم ورک نیز کار صحیحی نیست . حالا می خواستم ببینم فریم ورک های معرف برای این مشکل چه راه حلی رو اندیشیده اند .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۱۲:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: Ajax در فریم ورک
    درستش هم همین هست. یعنی اگر شما میخواهید یک شرط رو چک کنید. ایا نباید از لاگین کردن کاربر و خیلی از موارد آگاه باشید؟ پس درستش اینه که هسته فریم ورک فرا خوانی بشه. چرا چون میخواهید به دیتابیس کانکنت بشید و ........
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۱:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: Ajax در فریم ورک
    فرض کن قراره یه دکمه تشکر مثل همین که اینجا داریم داشته باشم .ایا لازمه برای اینکار کل هسته فریم ورک لود بشه ؟

    راه حل پیشنهادی کیک برای این مشکل چیه ؟ چطوری از ایجکس استفاده می کنه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۱:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: Ajax در فریم ورک
    گفتم که مشکل نیست بله باید چک کنه که کاربر که تنکس میزنه لاگین شده یا نه اگر شده اجازه داره یا نه و .و......
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۷:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: Ajax در فریم ورک
    بنظرم مشکل لود شدن فریم ورک نیست
    بلکه اپدیت کردنه view هست

    اینکه چطور یک قسمت رو باید اپدیت کنیم و بقیه دست نخورده بمونه
    مثلا توی کیک نمی شه که وسط کنترلر echo کرد
    پس چطور اطلاعات جدید رو برای ویو بفرستیم؟!!
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۷:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: Ajax در فریم ورک
    داخل فریم ورکها ابزار برای اینکار هست.
    بسته به درخواست ممکنه رفتار فرق کنه.
    مثلا داخل zf
    برای درخواست ajax خودش میاد و layout رو غیرفعال می کنه و برای درخواست json علاوه بر مورد فوق خروجی رو به صورت json در میاره
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۴ ۰۸:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS