• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
#1
من می خوام به صورت دستی یه acl بنویسم
سوال اینه که آیا وقتی توابع مورد نظر رو نوشتم برای سطح دسترسی، آیا سطح دسترسی هر صفحه رو باید توی اون صفحه تعیین کنم؟
یعنی یه متغییر تعریف کنم و سطح دسترسی رو تعریف کنم؟

اصلن می شه یه خط درست و حسابی بدین بهم؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سوال به صورت شی گرایی کار کردید یا کلاسیک؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
اولین چیزی که توی ACL باید مد نظر داشته باشی این هست که ساختار برنامت چه جوری هست
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
شی گرا نیست صالح جان
کلاسیکه
------------------
منظورت چیه وحید؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
ببین ساختار کل برنامت چه جوریه. یه صفحه مثلا عضویت می خواد بیاد چطوری میاد. مثلا وقتی که پارامتر ?page=register می‌زنی‌ میاد و از این جور مسایل
اگر کلاس آماده می خوای این رو ببین
http://sourceforge.net/projects/phpgacl/
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana
#6
بیشتر می خوام با ساختارش آشنا بشم
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
من ساختاری که توی ذهنم هست رو بهت میگم (از ساختار زند)
سیستم ACL بر مبنای گروه رو فرض می کنیم هست. این سیستم بهتره که ارثبری داشته باشه. یعنی مثل گروه registered وجود داره و حالا مثلا گروه author از این گروه ارثبری داره و همه دسترسی های registered رو داره اما می تونه تفاوتهایی هم داشته باشه.
حالا باید بیاییم منابع رو تعریف کنیم. مثلا این صفحه ‌نمایش‌ اخبار ‌یا صفحه نمایش کاربران یا صفحه جستجو.
حالا باید بیایی بگی که فلان گروه دسترسیش به فلان منبع چی هست. و بعدش داخل اون منبع ببینی که آیا این منبع به این گروه دسترسی داره یا نه. تا اینجا تمام
اما یک نکته ای وجود داره که بحث مالکیت هست. مثلا من مالک این پست هست. و تو هم مالک پست خودت هستی. پس اینجا ACL باید بیاد و مالکیت رو هم تشخیص بده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۸۹ فروردین ۱۸, ۰۳:۳۵ ب.ظ)admin نوشته: حالا باید بیایی بگی که فلان گروه دسترسیش به فلان منبع چی هست. و بعدش داخل اون منبع ببینی که آیا این منبع به این گروه دسترسی داره یا نه.

مشکل همینه
من الان توی صفحه ی ادمین هستم
چطوری باید عنوان کنم که این کاربر اجازه ی دسترسی داره یا نداره
آیا باید توی صفحه متغیری ست بشه و با استفاده از اون متغیر بگم که دسترسی داره یا نه؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
اون دیگه بستگی به خودت داره. می تونی از دیتابیس بخونی و داخل یه متغیر همه دسترسی ها رو ذخیره کنی و بعد چک کنی می تونی داخل یه آبجکت بزاری یا می تونی مستقیم از دیتابیس بررسی کنی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
خوب از کجا باید فهمید که این صفحه الان چیه؟
اسم فایل رو خوند؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان