/
  • ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #1
    ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    من می خوام به صورت دستی یه acl بنویسم
    سوال اینه که آیا وقتی توابع مورد نظر رو نوشتم برای سطح دسترسی، آیا سطح دسترسی هر صفحه رو باید توی اون صفحه تعیین کنم؟
    یعنی یه متغییر تعریف کنم و سطح دسترسی رو تعریف کنم؟

    اصلن می شه یه خط درست و حسابی بدین بهم؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۶:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    سوال به صورت شی گرایی کار کردید یا کلاسیک؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۹:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    اولین چیزی که توی ACL باید مد نظر داشته باشی این هست که ساختار برنامت چه جوری هست
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۰:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    شی گرا نیست صالح جان
    کلاسیکه
    ------------------
    منظورت چیه وحید؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    ببین ساختار کل برنامت چه جوریه. یه صفحه مثلا عضویت می خواد بیاد چطوری میاد. مثلا وقتی که پارامتر ?page=register می‌زنی‌ میاد و از این جور مسایل
    اگر کلاس آماده می خوای این رو ببین
    http://sourceforge.net/projects/phpgacl/
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۰:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    بیشتر می خوام با ساختارش آشنا بشم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۰:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    من ساختاری که توی ذهنم هست رو بهت میگم (از ساختار زند)
    سیستم ACL بر مبنای گروه رو فرض می کنیم هست. این سیستم بهتره که ارثبری داشته باشه. یعنی مثل گروه registered وجود داره و حالا مثلا گروه author از این گروه ارثبری داره و همه دسترسی های registered رو داره اما می تونه تفاوتهایی هم داشته باشه.
    حالا باید بیاییم منابع رو تعریف کنیم. مثلا این صفحه ‌نمایش‌ اخبار ‌یا صفحه نمایش کاربران یا صفحه جستجو.
    حالا باید بیایی بگی که فلان گروه دسترسیش به فلان منبع چی هست. و بعدش داخل اون منبع ببینی که آیا این منبع به این گروه دسترسی داره یا نه. تا اینجا تمام
    اما یک نکته ای وجود داره که بحث مالکیت هست. مثلا من مالک این پست هست. و تو هم مالک پست خودت هستی. پس اینجا ACL باید بیاد و مالکیت رو هم تشخیص بده
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    (۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۲:۳۵ عصر)admin نوشته شده توسط:  حالا باید بیایی بگی که فلان گروه دسترسیش به فلان منبع چی هست. و بعدش داخل اون منبع ببینی که آیا این منبع به این گروه دسترسی داره یا نه.

    مشکل همینه
    من الان توی صفحه ی ادمین هستم
    چطوری باید عنوان کنم که این کاربر اجازه ی دسترسی داره یا نداره
    آیا باید توی صفحه متغیری ست بشه و با استفاده از اون متغیر بگم که دسترسی داره یا نه؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    اون دیگه بستگی به خودت داره. می تونی از دیتابیس بخونی و داخل یه متغیر همه دسترسی ها رو ذخیره کنی و بعد چک کنی می تونی داخل یه آبجکت بزاری یا می تونی مستقیم از دیتابیس بررسی کنی
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: ACL کنترل سطح دسترسی کاربران (سوال)
    خوب از کجا باید فهمید که این صفحه الان چیه؟
    اسم فایل رو خوند؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS