• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 سوال مهم و فوری(Time, domain, timer)
#1
من سه سوال داشتم که از بزرگان خواهش میکنم کمکم کنند اگر هم که با php ربطی ندارد میبخشید چون جایی برای گفتن موضوع پیدا نکردم:

1- چجوری میشه با php یا جاوا یا هرچی ، کد ساعتی باشه که بشه باهاش ساعت اصلی نشون داد؟ چون اگر از time() استفاده کنیم ساعت کامپیوتر طرف رو مینویسه و ممکنه ساعتش رو تنظیم نکرده باشه!؟ بعد چجوری میشه کاری کرد که مثلا بعد 3 دقیقه (با نمایش ثانیه مثل سایت رپید شار) بره به یک صفحه دیگه یا چیزی رو نشون بده؟UndecidedExclamation

2- چجوری یک ثاب دامین با php درست کنیم مثل یک سیستم وبلاگ دهی که بعد از ثبت نام یک ثاب دامین به صورت اتوماتیک ساخته میشود.Huh

3- چجوری ثانیه شمار بسازم؟ یعنی مثل سایت های رپید شار و... یک ثانیه شمار بیاد و مثلا تا 10 بشمره بعد از اتمام 10 ثانیه بره صفحه دیگه ای؟ Blush


با تشکر از شما و انجمن پربار و مفید!Wink
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y
#2
نقل قول:1- چجوری میشه با php یا جاوا یا هرچی ، کد ساعتی باشه که بشه باهاش ساعت اصلی نشون داد؟ چون اگر از time() استفاده کنیم ساعت کامپیوتر طرف رو مینویسه و ممکنه ساعتش رو تنظیم نکرده باشه!؟ بعد چجوری میشه کاری کرد که مثلا بعد 3 دقیقه (با نمایش ثانیه مثل سایت رپید شار) بره به یک صفحه دیگه یا چیزی رو نشون بده؟
من پیشنهاد می کنم از GMT استفاده کنید. که تمام اطلاعات لازم در این لینک هست و همینطور در رابطه با با سوال دومتون توی همون شماره باید عرض کنم که نمونه سادش اسکریپت های ریدایرکت هست اما نمونه پیشرفته تر هم باید باشه که باید سرچ کنید.

نقل قول:2- چجوری یک ثاب دامین با php درست کنیم مثل یک سیستم وبلاگ دهی که بعد از ثبت نام یک ثاب دامین به صورت اتوماتیک ساخته میشود.
من اطلاعات کافی از این مورد ندارم چون زیاد با کدهای MySQL اشنایی ندارم ولی دو توصیه دارم: -یا اسکریپت های مشابه رو ببینید یا صبر کنید تا بزرگان انجمن بیان و بهتون پاسخ بدن.

نقل قول:3- چجوری ثانیه شمار بسازم؟ یعنی مثل سایت های رپید شار و... یک ثانیه شمار بیاد و مثلا تا 10 بشمره بعد از اتمام 10 ثانیه بره صفحه دیگه ای؟
این سوال رو پیش از این هم کردی!
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
در مورد سوال دوم مربوط به php نیست و باید از mod_rewrite استفاده کنی.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
Sad 
ممنون از شما دوستان ولی من در مورد زمان هیچی پیدا نکردم!Undecided من میخوام ساعت واقعی تهران رو نمایش بدم نه ساعت ویندوز کامپیوتر بازدیدکننده!Confused در مورد این ثانیه شمار هم اگه کمک کنید متشکرم!Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام،
نقل قول:1- چجوری میشه با php یا جاوا یا هرچی ، کد ساعتی باشه که بشه باهاش ساعت اصلی نشون داد؟ چون اگر از time() استفاده کنیم ساعت کامپیوتر طرف رو مینویسه و ممکنه ساعتش رو تنظیم نکرده باشه!؟ بعد چجوری میشه کاری کرد که مثلا بعد 3 دقیقه (با نمایش ثانیه مثل سایت رپید شار) بره به یک صفحه دیگه یا چیزی رو نشون بده؟
توضیحی که v0id به شما دادن:
http://ir.php.net/time
http://ca3.php.net/manual/en/timezones.php

نقل قول:2- چجوری یک ثاب دامین با php درست کنیم مثل یک سیستم وبلاگ دهی که بعد از ثبت نام یک ثاب دامین به صورت اتوماتیک ساخته میشود.
توضیحی که admin بهتون دادن:
کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^w{3}\. [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^/$ /%1/ [L]
######################### یا
RewriteCond %{HTTP_HOST} !www.domain.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?([a-z0-9-]+).domain.com [NC]
RewriteRule (.*) /%2/ [NC,QSA]

نقل قول:3- چجوری ثانیه شمار بسازم؟ یعنی مثل سایت های رپید شار و... یک ثانیه شمار بیاد و مثلا تا 10 بشمره بعد از اتمام 10 ثانیه بره صفحه دیگه ای؟
باید یک Countdown با JavaScript درست کنید.
این هم 9999 Countdown: Smile
http://www.google.com/search?hl=en&q=jav...tnG=Search
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#6
نقل قول:من میخوام ساعت واقعی تهران رو نمایش بدم نه ساعت ویندوز کامپیوتر بازدیدکننده!
فکر نکنم چیزی در این باره پیدا کنی. چونکه بالاخره باید ساعت از یک چیزی منشاء بگیره و اگر خواستی اضافه یا کمش کنی! من توصیه می کنم از GMT استفاده کنی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
سلام
برای اون کار باید از یکی از سرور های NTP ساعت را بگیری. گوگل کن.
یه راه دیگه هم استفاده از وب سرویس ها هست برای ساعت. یادمه یه وب سرویس ایرانی بود که هم ساعت و هم اوقات شرعی را مید ازش گرفت.
Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#8
خیلی خیلی خیلی ممنون از شما دوستان واقعا کارتان 1 هست!
فقط من برنامه نویسی php میکنم ولی تاحالا کد شما رو ندیده بودم . اگر میشه بگین من چجوری از کد زیر :

کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^w{3}\. [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^/$ /%1/ [L]
######################### یا
RewriteCond %{HTTP_HOST} !www.domain.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?([a-z0-9-]+).domain.com [NC]
RewriteRule (.*) /%2/ [NC,QSA]

در وقتی که ثبت نام کاربری ثبت نام میشه استفاده کنم؟! مثلا وقتی تموم شد مثل سیستم های وبلاگدهی یک ثاب دامین به اسم نام کاربریش بسازه !!!Undecided

بازم ممنون از همه دوستان ، انشاء الله در اینده ای نزدیک انجمنو میترکونم ، فعلا سرم شلوغ هست Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
کسی جواب نمیده؟؟UndecidedUndecided
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۸۸ مرداد ۲۴, ۰۹:۵۵ ب.ظ)faghani نوشته: خیلی خیلی خیلی ممنون از شما دوستان واقعا کارتان 1 هست!
فقط من برنامه نویسی php میکنم ولی تاحالا کد شما رو ندیده بودم . اگر میشه بگین من چجوری از کد زیر :

کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^w{3}\. [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^/$ /%1/ [L]
######################### یا
RewriteCond %{HTTP_HOST} !www.domain.com$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?([a-z0-9-]+).domain.com [NC]
RewriteRule (.*) /%2/ [NC,QSA]

در وقتی که ثبت نام کاربری ثبت نام میشه استفاده کنم؟! مثلا وقتی تموم شد مثل سیستم های وبلاگدهی یک ثاب دامین به اسم نام کاربریش بسازه !!!Undecided

بازم ممنون از همه دوستان ، انشاء الله در اینده ای نزدیک انجمنو میترکونم ، فعلا سرم شلوغ هست Smile

انجمن رو چجوري مي تركونيد Big Grin
اون تكه كد php نيست قواعد بازنويسي ماژول mod_rewrite آپاچي كل كد رو داخل فايلي بدون اسم با پسوند "htaccess" ذخيره كن و در روت سايت قرار بده اگر بر روي لوكال تست مي كني بايد حتما ماژول رو در فايل تنظيمات uncomment كني وAllowOverride None رو به AllowOverride All تغيير بدي
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alimokhlesi faghani cyletech


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان