/
  • 2 نام در یک فیلد

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی 2 نام در یک فیلد
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    2 نام در یک فیلد
    سلام .چه طور میشه در هنگام ثبت نام جلوگیری کرد از ورود 2 نام مشابه (یا ایمیل مشابه ) به دیتابیس؟؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۹ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: 2 نام در یک فیلد
    اولش حتما این فیلد رو منحصر به فرد قرار بدید
    بعد با یه select که شرطش این باشه که اون فیلد برار با مقدار ورودی کاربر اباشه اگر این مقدار وجود داشت یعنی کاربر وجود داره
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۹ ۱۰:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: 2 نام در یک فیلد
    درود و ممنون از جواب من متوجه "اولش حتما این فیلد رو منحصر به فرد قرار بدید" نشدم!
    برای خط دوم هم اینو نموشتم:
    کد PHP:
    $numsql="SELECT * FROM register WHERE('rname'='$user' OR 'email'='$mail'";
    $qur=@mysql_query($numsql);    
    $num=@mysql_fetch_assoc($qur); //or die(Nonum.mysql_error());
    //print($num);
    if($num['rname']==$user)
    {
    header("LOCATION:register1.php?have=false");
    exit;

    ولی عمل نمیکنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۱۲:۴۳ صبح، توسط scooter.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۱۲:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: 2 نام در یک فیلد
    فكر كنم بايد اينطور باشه
    کد PHP:
    $numsql="SELECT * FROM register WHERE('rname'='$user' OR 'email'='$mail'";
    $qur=@mysql_query($numsql);    
    $num=@mysql_fetch_assoc($qur); //or die(Nonum.mysql_error());
    //print($num);
    if($num['rname']==$user or $num['email']==$mail)
    {
    header("LOCATION:register1.php?have=false");
    exit;


    در مورد اولي هم index اون فيلدها رو unique بزار
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۱۲:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: 2 نام در یک فیلد
    درود و ممنون از جواب .دقیقا همین کد عمل نمیکنه
    البته من وقتی فیلدهام رو تو easyphp می سازم تمام فیلدهام unique میشه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۰۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: 2 نام در یک فیلد
    کد PHP:
    <?php
            $dblink 
    mysql_connect($dbhost$dbuser$dbpass$dbname);
            
    $query mysql_query("select * from user where user_name ='".$username."'");
            
    $numrow mysql_num_rows($query);
            
            if(!empty(
    $_POST['username']))
            {
                if(
    $numrow != 0)
                {
                
    $error['user_exist'] = "این نام کاربری پیش تر ثبت شده است.";
                }
            }
    ?>
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۰ ۰۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: 2 نام در یک فیلد
    درود و ممنون از جوابتون
    به راحتی آب خوردن نام تکراری رو تو دیتابیس ثبت می کنه
    من روشهای زیادی رو استفاده کردم حتی همین روشی که وحید گفت رو هم امتحان کردم ولی ....
    --------------------------------------------------------------
    الان وقتی mysql_error رو به mysql_fetch_assoc اضافه کردم این ارور رو می ده
    Notice: Use of undefined constant Nonum - assumed 'Nonum' in d:\easyphp1-8\www\rayedesq\admin\regtodb.php on line 36
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۰۱:۰۷ صبح، توسط scooter.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۱۲:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: 2 نام در یک فیلد
    فیلد مورد نظر رو کلید تعریف کنید
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۰۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: 2 نام در یک فیلد
    می شه کدت رو اینجا بزاری با ساختار پایگاه داده ات تا بررسی کنیم؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۰۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: 2 نام در یک فیلد
    کد در پست شماره 3 هست
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۱ ۰۳:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS