• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 مشکل در فارسی سازی
#1
سلام
2 اسکریپت چینی رو فارسی کردم.
الان 2 مشکل دارم.
1- مثلا اگر قیمت رو وارد کنید 20000 ، توی سایت نمایش میده 200.000.00. چطور میشه اون 2 تا صفر آخر حذف بشه ؟
2- سیستم سایت جوزی طراحی شده که نیاز به ایجاد منو و مجموعه نداره و فقط از روی تگ ها دسته بندی میکنه. میگرده توی مطالب و کلمه مورد نظر رو پیدا میکنه. تو زبون های انگلیسی و چینی مشکلی نداره و دسته بندی میکنه. اما تو فارسی جواب نمیده!

هیچ انجمنی جواب نگرفتم. لااقل اینجا شاید...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:- مثلا اگر قیمت رو وارد کنید 20000 ، توی سایت نمایش میده 200.000.00. چطور میشه اون 2 تا صفر آخر حذف بشه ؟

با printf میتونید خروجیتون رو قالب بندی کنید
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#3
نقل قول:1- مثلا اگر قیمت رو وارد کنید 20000 ، توی سایت نمایش میده 200.000.00. چطور میشه اون 2 تا صفر آخر حذف بشه ؟
http://php.net/manual/en/function.number-format.php
کد پی‌اچ‌پی:
number_format(200000,2,'.','.'); //output 200.000.00 

نقل قول:2- سیستم سایت جوزی طراحی شده که نیاز به ایجاد منو و مجموعه نداره و فقط از روی تگ ها دسته بندی میکنه. میگرده توی مطالب و کلمه مورد نظر رو پیدا میکنه. تو زبون های انگلیسی و چینی مشکلی نداره و دسته بندی میکنه. اما تو فارسی جواب نمیده!
سیستمت با کاراکتر های فارسی مشکل داره. شما بخش سرچش رو نگاه کن، یا اون فایل رو کلاً اینجا ضمیمه کن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۱ خرداد ۲۲, ۰۹:۰۳ ب.ظ)cyletech نوشته:
نقل قول:1- مثلا اگر قیمت رو وارد کنید 20000 ، توی سایت نمایش میده 200.000.00. چطور میشه اون 2 تا صفر آخر حذف بشه ؟
http://php.net/manual/en/function.number-format.php
کد پی‌اچ‌پی:
number_format(200000,2,'.','.'); //output 200.000.00 

نقل قول:2- سیستم سایت جوزی طراحی شده که نیاز به ایجاد منو و مجموعه نداره و فقط از روی تگ ها دسته بندی میکنه. میگرده توی مطالب و کلمه مورد نظر رو پیدا میکنه. تو زبون های انگلیسی و چینی مشکلی نداره و دسته بندی میکنه. اما تو فارسی جواب نمیده!
سیستمت با کاراکتر های فارسی مشکل داره. شما بخش سرچش رو نگاه کن، یا اون فایل رو کلاً اینجا ضمیمه کن.

دوست من
فایلی با عنوان search پیدا نکردم. اما فایل Tags رو پیدا کردم.
پیوست کردم


فایل‌های پیوست
.php   ptx_tag.php (اندازه 486 بایت / تعداد دانلود: 2)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
کلاس spModel و اون بخش کدی که میخواد جستجو کنه، یعنی اونجا که کوئری استرینگ میخواد واردش بشه (کلاس اینا نیست. تابعی از شیء ساخته شده هست یا چون ایستا بوده مستقیم دسترسی داده شده). اگر متوجه نشدی بهتره اینطوری بگم، اون فایل که مخصوص جستجو هست (هرچند تا ممکنه باشه) رو اینجا پیوست کن.
توی این فایلی که پیوست کردی کار خاصی نمیشه انجام داد.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان