/
  • 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    نویسنده پیام
    fun_9990 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    کدی داریم به این شکل

    </style><iframe frameborder="0" width="70%" height="1800px" scrolling="auto" src="http://yahoo.com/pr/regular/">Your browser doesn't support iframe.</iframe>

    دیدین تو این حالت مثلا باید ماوس رو نگه داریم روی منوی بغل و بکشیم پایین تا مرکز iframe مورد نیاز ما نشون داده بشه و خوب تو چیج مورد نظر که بالا و پایین شاید بنر و تبلیغی باشه می خوایم اونها به نمایش در نیاد

    خوب سوال اینه که چطور میشه اینو به حالتی کد نویسی کرد که به قول معروف بچسبه و نشه با ماوس بالا و پایین کرد

    تا تبلیغات اینا توی کل صفحه ای فریمی که قرار داده نشه نشون داده نشه و فقط اون قسمتی که ما می خوایم نشون داده بشه


    سوال دوم » چطور میشه برخی کلمات در ای فریم مثلا iran رو از انگلیسی به فارسی ترجمه کرد وقتی داره نشون داده میشه ؟

    مثلا iran << تبدیل بشه به ایران فارسی وووو

    ایا نیاز به js هست ؟ اگه هست چطوری میشه ؟ اگه نیست کد کاملش چی میشه

    این دو سوال رو اگه کسی محبت کنه پاسخ بده یه دنیا ممنون میشم

    اوقات بکام
    ۱۳۹۱ شهريور ۷ ۰۵:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    miladr24 آفلاین
    میلاد
    ***

    ارسال‌ها: 141
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۱۹
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 21 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    چطوره به جای Iframe از تابع file_get_contents استفاده کنی!
    یک. می تونی به محتوای مورد نظر دسترسی داشته باشی و اینکه از یک تگ خاص تا یک تگ خاص رو نشون بدی بجای نمایش کل صفحه و تبلیغات.
    دو. به محتو دسترسی داشته باشی تا هر کلمه ای رو که بخوای تغییر بدی
    ۱۳۹۱ شهريور ۷ ۰۹:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    fun_9990 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    خوب منم همینا رو میخوام
    الان من این کد رو بلدم
    </style><iframe frameborder="0" width="70%" height="800px" scrolling="auto" src="http://www.yahoo.com/national/regular-season/">Your browser doesn't support iframe.</iframe>

    الان من اینو چی کار کنم تا این سه تا خطی که گفتین برام اوکی باشه

    از این تابع چطور استفاده کنم
    تابع file_get_contents
    مورد اول با اضافه کردن چه دستوری میشه درست کرد ؟ دستور نهایتا به چه شکا باید در بیاد ؟
    به محتوا چطور دسترسی داشته باشم ؟

    در ضمن اگه لینک مورد نظر یه لینکی باشه که فیلتر هست میشه با داشتن یه js فایل بدون فیلترشو داشت ؟ چطوری میشه ؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۷ ۱۰:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    سلام
    خوب عزیز دوستان کلید رو بهت دادن یکم خودت هم تلاش کن و جستجو کن ،

    http://www.w3schools.com/php/func_filesy...ntents.asp

    بعد با توابعی مثل preg_match و اینا میتونی اون قسمت دلخواه خودت رو از بقیه جدا کنی

    موفق باشی
    ۱۳۹۱ شهريور ۷ ۱۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    fun_9990 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    (۱۳۹۱ شهريور ۷ ۱۱:۳۷ عصر)ali786 نوشته شده توسط:  سلام
    خوب عزیز دوستان کلید رو بهت دادن یکم خودت هم تلاش کن و جستجو کن ،

    http://www.w3schools.com/php/func_filesy...ntents.asp

    بعد با توابعی مثل preg_match و اینا میتونی اون قسمت دلخواه خودت رو از بقیه جدا کنی

    موفق باشی
    تلاش کردم اما موفق نشدم که اینجا پیغام گذاشتم Sad
    ۱۳۹۱ شهريور ۸ ۱۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    miladr24 آفلاین
    میلاد
    ***

    ارسال‌ها: 141
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۱۹
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 21 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: 2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
    با اون تابع دیگه iframe رو بذار کنار!
    اون تابع واسه بدست اوردن محتوای یک فایل یا یک صفحه وب هستش :
    کد PHP:
    $web file_get_contents("http://lyric.20m.us"); 
    مثلا در بالا محتوای HTML صفحه اول سایت لیریک بیستم رو بهت میده.
    حالا تمام html صفحه توی متغیر $web هستش خوب با توابع String می تونی هر بلایی سرش بیاری. مثلا محتوای اصلی سایت لیریک بیستم از تگ <div class="content"> شروع میشه، اگه کمی php بلد باشی میتونی تمام محتوا را از اول تا این تگ از متغیر حذف کنی و محتوای وب با تگ <center id="footer"> تموم میشه و می تونی از این تگ به بعد رو هم پاک کنی. (در واقع تو باید با ساختار html سایتی که میخوای بدزدی اشنا باشی) حالا با تابع str_replace مقدار هایی رو که می خوای جایگزین کنی:
    کد PHP:
    str_replace(find,replace,$web); 
    رشته ای که میخوای پیدا شه همون find هستش و اونی که می خوای جایگزین بشه همون replace هستش و $web هم که متغیر حاوی محتواست.
    حالا با دستور echo می تونی متغیر $web رو چاپ کنی.
    (کسی نفهمه، با تابع file_get_contents میتونی محتوای سایت های فیلترشده رو هم بدست بیاری!)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۸ ۰۹:۵۴ صبح، توسط miladr24.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۸ ۰۹:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS