• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 سوال در باب iframe برای تغییر زبان و انتخاب قسمت مورد نیاز
#1
کدی داریم به این شکل

</style><iframe frameborder="0" width="70%" height="1800px" scrolling="auto" src="http://yahoo.com/pr/regular/">Your browser doesn't support iframe.</iframe>

دیدین تو این حالت مثلا باید ماوس رو نگه داریم روی منوی بغل و بکشیم پایین تا مرکز iframe مورد نیاز ما نشون داده بشه و خوب تو چیج مورد نظر که بالا و پایین شاید بنر و تبلیغی باشه می خوایم اونها به نمایش در نیاد

خوب سوال اینه که چطور میشه اینو به حالتی کد نویسی کرد که به قول معروف بچسبه و نشه با ماوس بالا و پایین کرد

تا تبلیغات اینا توی کل صفحه ای فریمی که قرار داده نشه نشون داده نشه و فقط اون قسمتی که ما می خوایم نشون داده بشه


سوال دوم » چطور میشه برخی کلمات در ای فریم مثلا iran رو از انگلیسی به فارسی ترجمه کرد وقتی داره نشون داده میشه ؟

مثلا iran << تبدیل بشه به ایران فارسی وووو

ایا نیاز به js هست ؟ اگه هست چطوری میشه ؟ اگه نیست کد کاملش چی میشه

این دو سوال رو اگه کسی محبت کنه پاسخ بده یه دنیا ممنون میشم

اوقات بکام
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
چطوره به جای Iframe از تابع file_get_contents استفاده کنی!
یک. می تونی به محتوای مورد نظر دسترسی داشته باشی و اینکه از یک تگ خاص تا یک تگ خاص رو نشون بدی بجای نمایش کل صفحه و تبلیغات.
دو. به محتو دسترسی داشته باشی تا هر کلمه ای رو که بخوای تغییر بدی
  پاسخ
تشکر شده توسط : ali786
#3
خوب منم همینا رو میخوام
الان من این کد رو بلدم
</style><iframe frameborder="0" width="70%" height="800px" scrolling="auto" src="http://www.yahoo.com/national/regular-season/">Your browser doesn't support iframe.</iframe>

الان من اینو چی کار کنم تا این سه تا خطی که گفتین برام اوکی باشه

از این تابع چطور استفاده کنم
تابع file_get_contents
مورد اول با اضافه کردن چه دستوری میشه درست کرد ؟ دستور نهایتا به چه شکا باید در بیاد ؟
به محتوا چطور دسترسی داشته باشم ؟

در ضمن اگه لینک مورد نظر یه لینکی باشه که فیلتر هست میشه با داشتن یه js فایل بدون فیلترشو داشت ؟ چطوری میشه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام
خوب عزیز دوستان کلید رو بهت دادن یکم خودت هم تلاش کن و جستجو کن ،

http://www.w3schools.com/php/func_filesy...ntents.asp

بعد با توابعی مثل preg_match و اینا میتونی اون قسمت دلخواه خودت رو از بقیه جدا کنی

موفق باشی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۱ شهریور ۰۸, ۱۲:۳۷ ق.ظ)ali786 نوشته: سلام
خوب عزیز دوستان کلید رو بهت دادن یکم خودت هم تلاش کن و جستجو کن ،

http://www.w3schools.com/php/func_filesy...ntents.asp

بعد با توابعی مثل preg_match و اینا میتونی اون قسمت دلخواه خودت رو از بقیه جدا کنی

موفق باشی
تلاش کردم اما موفق نشدم که اینجا پیغام گذاشتم Sad
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
با اون تابع دیگه iframe رو بذار کنار!
اون تابع واسه بدست اوردن محتوای یک فایل یا یک صفحه وب هستش :
کد پی‌اچ‌پی:
$web file_get_contents("http://lyric.20m.us"); 
مثلا در بالا محتوای HTML صفحه اول سایت لیریک بیستم رو بهت میده.
حالا تمام html صفحه توی متغیر $web هستش خوب با توابع String می تونی هر بلایی سرش بیاری. مثلا محتوای اصلی سایت لیریک بیستم از تگ <div class="content"> شروع میشه، اگه کمی php بلد باشی میتونی تمام محتوا را از اول تا این تگ از متغیر حذف کنی و محتوای وب با تگ <center id="footer"> تموم میشه و می تونی از این تگ به بعد رو هم پاک کنی. (در واقع تو باید با ساختار html سایتی که میخوای بدزدی اشنا باشی) حالا با تابع str_replace مقدار هایی رو که می خوای جایگزین کنی:
کد پی‌اچ‌پی:
str_replace(find,replace,$web); 
رشته ای که میخوای پیدا شه همون find هستش و اونی که می خوای جایگزین بشه همون replace هستش و $web هم که متغیر حاوی محتواست.
حالا با دستور echo می تونی متغیر $web رو چاپ کنی.
(کسی نفهمه، با تابع file_get_contents میتونی محتوای سایت های فیلترشده رو هم بدست بیاری!)
  پاسخ
تشکر شده توسط : moh3nmir


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان