/
  • یک نکته جالب در مورد اعداد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یک نکته جالب در مورد اعداد
    نویسنده پیام
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #1
    یک نکته جالب در مورد اعداد
    به نظر شما 09 با 9 تو php چه فرقی داره ؟ شاید تو نگاه اول هیچی ولی ...

    شاید اکثرا بدونید ولی برا اونایی که نمیدونن میگم
    تو php وقتی قبل از اعداد یه 0 بزاریم php اونو به عنوان یه عدد اوکتال میشناسه و چون 9 و 8 تو سیستم اوکتال از اعداد نامعتبرن ممکنه باعث خطا تو برنامه بشه

    شاید بگید خوب که چی ؟ Big Grin ولی اگه این نکته رو تو نوشتن برنامه هاتون رعایت نکنید ممکنه با اشتباه تو محاسباتتون مواجه بشید

    به عنوان مثال
    کد PHP:
    echo date("m-d-Y"mktime(0001192006)); 

    خروجی زیر رو میده که درسته
    کد:
    11-09-2006

    ولی این کد که تو یه نگاه شاید با قبلی فرقی نکنه خروجی اشتباه میده
    کد PHP:
    echo date("m-d-Y"mktime(00011092006)); 
    که خروجیش میشه
    کد:
    10-31-2006

    امیدوارم مفید بوده باشه
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۲:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parvane oia zoghal molana
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    من جزء اونهایی بودم که نمی دونستن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۵:۰۵ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۵:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    منم هم همینطور
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۵:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    در مورد صفر می دونم البته اگر هم 0x بزارید میشه هگزادسیمال
    ولی ربطش به date نفهمیدم
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۶:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    نقل قول: ولی ربطش به date نفهمیدم

    اگه توجه میکردی ربطشو میفهمیدی
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۶:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    اگر منظورت این هست که توی date باید این موضوع توجه کرد باید بگم خیر چون date یک نوع string بر می گردونه و مثلا وقتی که می‌نویسیم
    کد PHP:
    $a="055";
    echo (
    $a+2); 
    خروجی 57 هست
    اما وقتی که می نویسیم
    کد PHP:
    $a=055;
    echo (
    $a+2); 
    خروجی 47 هست
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۷:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    (۱۳۸۸ تير ۷ ۰۷:۲۰ عصر)admin نوشته شده توسط:  اگر منظورت این هست که توی date باید این موضوع توجه کرد باید بگم خیر چون date یک نوع string بر می گردونه و مثلا وقتی که می‌نویسیم
    کد PHP:
    $a="055";
    echo (
    $a+2); 
    خروجی 57 هست
    اما وقتی که می نویسیم
    کد PHP:
    $a=055;
    echo (
    $a+2); 
    خروجی 47 هست

    میدونم وحید عزیز
    به عنوان مثال گفتم وقتی بجای
    کد PHP:
    echo date("m-d-Y"mktime(0001192006)); 
    به اون 9 تو mktime توجه کن
    بنویسی

    کد PHP:
    echo date("m-d-Y"mktime(00011092006)); 

    خروجیهاش فرق میکنه و ممکنه اشتباه تو برنامه پیش بیاد ( تنها مثالی بود که به ذهنم رسید برای رسوندن مطلبم )

    خدا کنه تونسته باشم منظورمو برسونم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۷:۳۰ عصر، توسط Na3r.)
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۷:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یک نکته جالب در مورد اعداد
    درسته حواسم رفت پیش خروجی date
    ممنون
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۷:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS