/
  • یک مشکل عجیب درعین حال ساده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یک مشکل عجیب درعین حال ساده
    نویسنده پیام
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #1
    یک مشکل عجیب درعین حال ساده
    سلام
    من با یه مشکلی برخورد کردم من جدولی دارم که هدرش شامل چندین مقدار هست 6 تا ستون داره هر ستون یه زمان داره توش به این شکل مثلا 20:00 تا 21:00 من اومدم این ستونهارو از دیتابیس خوندم به شکل زیر
    کد PHP:
    <th colspan="2"><span><?php echo fanum($time['endtime1']).' - '.fanum($time['starttime1']);   ?></span></th>
                        <th colspan="2"><span><?php echo fanum($time['endtime2']).' - '.fanum($time['starttime2']);   ?></span></th>
                        <th colspan="2"><span><?php echo fanum($time['endtime3']).' - '.fanum($time['starttime3']);   ?></span></th>
                        <th colspan="2"><span><?php echo fanum($time['endtime4']).' - '.fanum($time['starttime4']);   ?></span></th>
                        <th colspan="2"><span><?php echo fanum($time['endtime5']).' - '.fanum($time['starttime5']);   ?></span></th>
                        <th colspan="2"><span><?php echo fanum($time['endtime6']).' - '.fanum($time['starttime6']);   ?></span></th> 
    وبا تابع زیر فارسی کردم اعدادشو
    کد PHP:
    function fanum($text) {
    $en_numbrers = array('0''1''2''3''4''5''6''7''8''9');
    $fa_numbrers = array('٠''١''٢''٣''۴''۵''۶''٧''٨''٩');
    return 
    str_replace($en_numbrers$fa_numbrers$text);

    تصویر پایین
    خب حالا مشکل اینجاس که ستون چهارم و پنجم زمانهاش بد میفته مثلا 14:00 میفته 00:14 و 15:30 میفته 30:15 (همه دیتا ها داخل دیتابیس درست هستن) الان من بیام از داخل دیتابیسم مثلا 15:30 رو بکنم 15:40 اینجا هم درست نشون میده یعنی فقط توی بازه 15:30 تا 15:34 درست نشون نمیده فقط ، ستون پنجم هم همین مشکل هست
    آیا من نکته ای رو توی فراخوانی از جدول جا انداختم؟
    دلیلش چیه؟
    نکته ای هست که من ندونم؟
    اینم از تصویر


    فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
           
    __________________________________________________________________________

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۸ ۰۷:۲۶ عصر، توسط kasbookar.)
    ۱۳۹۵ تير ۸ ۰۷:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یک مشکل عجیب درعین حال ساده
    کد:
    <style>
    th
    {
        direction:ltr !important;
    }
    </style>
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۵ تير ۸ ۰۷:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یک مشکل عجیب درعین حال ساده
    چرا پس بقیه درست کار میکردن؟
    __________________________________________________________________________

    ۱۳۹۵ تير ۸ ۰۸:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS