/
  • یک مشکل با header

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یک مشکل با header
    نویسنده پیام
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #1
    یک مشکل با header
    سلام
    من یه سیستم تبلیغ دارم که بعد از کلیک کاربر بر روی لینک ( لینک داخلی در سایت هست ) و یه سری پردازش مثل آپدیت تعداد کلیک و ... با استفاده از header کاربر رو میفرستم به سایت تبلیغ دهنده.

    حالا اینجا یه مشکلی پیش اومده و اون اینه که چون دارم از header استفاده میکنم به طور خیلی مسخره ای گوگل آنالیتیک سایت مشتری ، سایت ما رو به عنوان منبع فرستنده لینک ثبت نمیکنه .

    کد هدر رو برداشتم به جاش همچین کدی گذاشتم برای تست
    کد:
    <script type="text/javascript" src="jquery.min.j"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {
    setTimeout(function() {
    window.open('<?php echo $url; ?>', '_self');
    }, 0);
    });
    </script

    که اول یه صفحه ای از سایت ما باز بشه و سریعا کاربر ریداریکت بشه به سایت مشتری ، اینطوری توی گوگل آنالیتیک سایت ما به عنوان یکی از ورودی ها ثبت میشه . ولی خوب این روش در ل مشکل داره و میخوام از همون header استفاده کنم. فقط راهی میشناسید که بشه با هدر هم یه اطلاعاتی از سایت فرستاد که گوگل آنالیتیک ورودی رو ثبت کنه؟ کلا نمیدونم چی باید ست بشه
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۳ آبان ۵ ۰۶:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یک مشکل با header
    باجاوا اسکریپت هدرهارو بگیر بعنوان کوئری استرینگ بده به یک آدرس که لود بشه (یک عکس مثلا منتها پی اچ پی باشه که بتونی پارامترهارو بگیری)
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ آبان ۶ ۰۳:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یک مشکل با header
    منم به این مشکل خوردم. مشکل از گوگل نیست. مشکل از مرورگر هست که ریفر رو ارسال نمی کنه.
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۳ آبان ۶ ۰۲:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یک مشکل با header
    توی header به صورت دستی تنظیم کن:
    کد PHP:
    header("Referer: http://example.org"); 
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ آبان ۶ ۰۴:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یک مشکل با header
    در اصل من از تابع toUrl زند استفاده میکردم. حالا یه تابع دستی خودم نوشتم و دستی Referer رو اد کردم براش

    کد PHP:
    use Zend\Http\Response;

        public function 
    toUrlExtra($url)
        {
            
    $response $this->getResponse();
            
    $response->getHeaders()->addHeaderLine('Location'$url)->addHeaderLine('Referer'Pi::url());
            
    $response->setStatusCode(302);
            return 
    $response;
        } 

    یکی دو روزی اینطوری باشه تا ببینم توی آنالیتیک Referer رو ثبت میکنه یا نه
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۳ آبان ۶ ۰۸:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS