/
  • یک سوال در مورد seo

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یک سوال در مورد seo
    نویسنده پیام
    semsar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    یک سوال در مورد seo
    سلام
    ما یه سایت داریم که رتبه خیلی خوبی در گوگل داره . حالا میخوایم cms اون رو عوض کنیم و اکانت مربوط به گوگل وب مستر سایت رو هم نداریم / آیا اگر ما cms این سایت رو عوض کنیم رتبش سقوط میکنه ؟
    راه حل شما چیه ؟
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۱۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یک سوال در مورد seo
    خب وقتی CMS رو عوض کنید یواش یواش صفحاتی که Crawl شده حذف میشه و صفحات جدید جاش میاد

    طبیعی هست که Ranking شما عوض بشه

    در مورد اکانت وب مستر هم فکر کنم بتونید یه اکانت جدید بسازید و فایلی که گوگل وبمستر بهتون میده رو تو روت هاست بزارید که اون موقع برای گوگل اون اکانت معتبر بشه، البته مطمئن نیستم، ولی قاعدتاً باید بشه Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۱:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    semsar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یک سوال در مورد seo
    پس یعنی نظر شما اینه که ما اگر cms رو عوض کنیم باید مجددا روی seo کار کنیم درسته ؟ یعنی هیچ راهیی نداره ؟
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۱:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یک سوال در مورد seo
    البته اگه از redirect 301 استفاده کنید تا حدود زیادی تأثیر مثبت داره

    آدرس های قدیمی رو با جدید redirect کنید
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS