• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال درباره smarty
#1
چطور میشه داخل دستور حلقه از دستور شرطی استفاده کرد من هر کاری کردم نشد دستور شرطم درست کار نمیکنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
    $a = array('a''b''c''d');
    foreach(
$a as $k){
        if(
$k == 'a'){
            echo 
'aaaaaaa.<br />';
        }else{
            echo 
'bbbbbbb.<br />';
        }
    } 
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900 Reza
#3
منظورم کد های smarty بود .
امروز هوس کردم smarty رو یاد بگیرم آسن بود راحت تونستم کار کنم باهاش ولی اینجا گیر کردم . من میخوام مصالبم رو تو صفحه چاپ کنم و یک دستور شرطی گذاشتم تا اگر برای مطالبم ادامه مطلبی نوشته شده باشه پایین مضلب یک لینک اضافه بشه ولی با اسمارتی نمیتونم این کار رو بکنم شرط برای همه مطالب خروجی یکسانی میده ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند.

کد:
{section name=name loop=$title}    
        <div class="Content">
           <div class="TitleContent"><h4>{$title[name]}</h4></div>
           <div class="ContentText">
                {$fulltext[name]}
                {$summary[name]}
           </div>
           <div class="FooterContent">
              {if $summ eq 'ok'}
                    <a  href="">ادامه مصلب</a>
                {elseif $summ eq 'no'}
                    <a href=""></a>
                {/if}
          </div>
        </div>
       {/section}

این هم کد php
کد:
for($i=0; $i<mysql_num_rows($result); $i++){  
                $record=mysql_fetch_assoc($result);  
                   $id[$i] = $record['id'];
                   $title[$i] = $record['title'];
                   $fulltext[$i] = $record['fulltext'];
                   $summary[$i] = $record['summary'];
            }  
                                  
                if($record['summary']){
                        $Smarty->assign('summary',"ok");
                }else{
                        $Smarty->assign('summ',"no");
                        }
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
از من میشنوی خودت رو درگیر تمپلیت انجین ها نکن !
نمونه وردپرس از پی اچ پی برای ساختار قالب استفاده میکنه و موفق هست .
تمپلیت انجین ها چاشنی هستن ، وقتت رو روی چیزای دیگه بذار .

به شخصه از هیچکدومشون استفاده نمیکنم و کارهام همه راه افتاده بی هیچ مشکلیBig Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900 ali786
#5
ببخشید
تایتل رو ندیدم Tongue

منم با رضا موافقم

تمپلیت انجین ها از لحاظ پرفرمنس هم مشکل دارن
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza af6900
#6
من که صاحب نظر نیستم! اما به نظرم بهترین تمپلیت انجین همین php است. من اشمارتی کار کردم. بعدشم گذاشتمش کنار.
خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900
#7
مرسی ار همه دوستان من فقت میخواستم کدهای php رو از html کنم باخاطر همین رفتم طرف تمپلیت انجین .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۱ شهریور ۰۶, ۱۲:۲۹ ب.ظ)af6900 نوشته: مرسی ار همه دوستان من فقت میخواستم کدهای php رو از html کنم باخاطر همین رفتم طرف تمپلیت انجین .

کاره درستی کردی.
چه از smarty استفاده کنی یا twig یا اینکه مستقیم با PHP کار کنی
دوست ها هم که گفتن نه! منظورشون اینه که بجایه اینکه از Smarty و twig استفاده کنی مستقیم با PHP پیاده سازی کن
به دو دلیل :
1. سرعت بیشتر.
2. عدم نیاز به یادگیری یه زبان جدید!
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza af6900
#9
نقل قول:مرسی ار همه دوستان من فقت میخواستم کدهای php رو از html کنم باخاطر همین رفتم طرف تمپلیت انجین .
یه ذره MVC کار کنی یا حتی با فریم ورک نازی مثل Codeigniter یه پروژه کوچولو بزنی ، مثل همین وبلاگی که ساختی به نظرم این نظم بهتر برات درک میشه .
بعدم میگن پی اچ پی رو از html جدا کن منظور این نیست که هیچی پی اچ پی ننویس !
بلکه منظور اینه هر چیزی رو در جای خودش انجام بده .
مثلاً نیا توی قالب کوئری بزن و ...
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900
#10
در اسمارتی نمایش آرایه ها به این شکل غلطه
کد:
$summary[name]

شکل صحیحش اینه .

کد:
$summary.name

لطفا با این تست کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان