/
  • یک سوال درباره smarty

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یک سوال درباره smarty
    نویسنده پیام
    af6900 آفلاین
    یه روز خوب میاد
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۱۹
    اعتبار: 7
    تشکرها : 120
    ( 91 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    یک سوال درباره smarty
    چطور میشه داخل دستور حلقه از دستور شرطی استفاده کرد من هر کاری کردم نشد دستور شرطم درست کار نمیکنه.
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۰:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یک سوال درباره smarty
    کد PHP:
        $a = array('a''b''c''d');
        foreach(
    $a as $k){
            if(
    $k == 'a'){
                echo 
    'aaaaaaa.<br />';
            }else{
                echo 
    'bbbbbbb.<br />';
            }
        } 
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۰:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : af6900 Reza
    af6900 آفلاین
    یه روز خوب میاد
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۱۹
    اعتبار: 7
    تشکرها : 120
    ( 91 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یک سوال درباره smarty
    منظورم کد های smarty بود .
    امروز هوس کردم smarty رو یاد بگیرم آسن بود راحت تونستم کار کنم باهاش ولی اینجا گیر کردم . من میخوام مصالبم رو تو صفحه چاپ کنم و یک دستور شرطی گذاشتم تا اگر برای مطالبم ادامه مطلبی نوشته شده باشه پایین مضلب یک لینک اضافه بشه ولی با اسمارتی نمیتونم این کار رو بکنم شرط برای همه مطالب خروجی یکسانی میده ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند.

    کد:
    {section name=name loop=$title}    
            <div class="Content">
               <div class="TitleContent"><h4>{$title[name]}</h4></div>
               <div class="ContentText">
                    {$fulltext[name]}
                    {$summary[name]}
               </div>
               <div class="FooterContent">
                  {if $summ eq 'ok'}
                        <a  href="">ادامه مصلب</a>
                    {elseif $summ eq 'no'}
                        <a href=""></a>
                    {/if}
              </div>
            </div>
           {/section}

    این هم کد php
    کد:
    for($i=0; $i<mysql_num_rows($result); $i++){  
                    $record=mysql_fetch_assoc($result);  
                       $id[$i] = $record['id'];
                       $title[$i] = $record['title'];
                       $fulltext[$i] = $record['fulltext'];
                       $summary[$i] = $record['summary'];
                }  
                                      
                    if($record['summary']){
                            $Smarty->assign('summary',"ok");
                    }else{
                            $Smarty->assign('summ',"no");
                            }
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۰:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یک سوال درباره smarty
    از من میشنوی خودت رو درگیر تمپلیت انجین ها نکن !
    نمونه وردپرس از پی اچ پی برای ساختار قالب استفاده میکنه و موفق هست .
    تمپلیت انجین ها چاشنی هستن ، وقتت رو روی چیزای دیگه بذار .

    به شخصه از هیچکدومشون استفاده نمیکنم و کارهام همه راه افتاده بی هیچ مشکلیBig Grin
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۰۱:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : af6900 ali786
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یک سوال درباره smarty
    ببخشید
    تایتل رو ندیدم Tongue

    منم با رضا موافقم

    تمپلیت انجین ها از لحاظ پرفرمنس هم مشکل دارن
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۰۱:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza af6900
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 469
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یک سوال درباره smarty
    من که صاحب نظر نیستم! اما به نظرم بهترین تمپلیت انجین همین php است. من اشمارتی کار کردم. بعدشم گذاشتمش کنار.
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۱۱:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : af6900
    af6900 آفلاین
    یه روز خوب میاد
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۱۹
    اعتبار: 7
    تشکرها : 120
    ( 91 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یک سوال درباره smarty
    مرسی ار همه دوستان من فقت میخواستم کدهای php رو از html کنم باخاطر همین رفتم طرف تمپلیت انجین .
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۱۱:۲۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یک سوال درباره smarty
    (۱۳۹۱ شهريور ۶ ۱۱:۲۹ صبح)af6900 نوشته شده توسط:  مرسی ار همه دوستان من فقت میخواستم کدهای php رو از html کنم باخاطر همین رفتم طرف تمپلیت انجین .

    کاره درستی کردی.
    چه از smarty استفاده کنی یا twig یا اینکه مستقیم با PHP کار کنی
    دوست ها هم که گفتن نه! منظورشون اینه که بجایه اینکه از Smarty و twig استفاده کنی مستقیم با PHP پیاده سازی کن
    به دو دلیل :
    1. سرعت بیشتر.
    2. عدم نیاز به یادگیری یه زبان جدید!
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۱۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza af6900
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: یک سوال درباره smarty
    نقل قول: مرسی ار همه دوستان من فقت میخواستم کدهای php رو از html کنم باخاطر همین رفتم طرف تمپلیت انجین .
    یه ذره MVC کار کنی یا حتی با فریم ورک نازی مثل Codeigniter یه پروژه کوچولو بزنی ، مثل همین وبلاگی که ساختی به نظرم این نظم بهتر برات درک میشه .
    بعدم میگن پی اچ پی رو از html جدا کن منظور این نیست که هیچی پی اچ پی ننویس !
    بلکه منظور اینه هر چیزی رو در جای خودش انجام بده .
    مثلاً نیا توی قالب کوئری بزن و ...
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۱۲:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : af6900
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: یک سوال درباره smarty
    در اسمارتی نمایش آرایه ها به این شکل غلطه
    کد:
    $summary[name]

    شکل صحیحش اینه .

    کد:
    $summary.name

    لطفا با این تست کنید
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۰۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : af6900
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS