/
  • یک سئوال ساده : چگونگی کار با Checkbox در PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یک سئوال ساده : چگونگی کار با Checkbox در PHP
    نویسنده پیام
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    یک سئوال ساده : چگونگی کار با Checkbox در PHP
    سلام
    من یک صفحه در مدیریت سایتم دارم که دوره ها رو فعال یا غیر فعال می کنم از دیتا بیس می خونم اگر t بود تیک میخوره و اگر f بود check box تیک نمی خوره.
    اینم تکه کد منه.
    کد PHP:
    <?php
    if($rows['active']=='f')
      echo 
    '<input type="checkbox"  name="active" />';
      else if(
    $rows['active']=='t')
      echo 
    '<input type="checkbox"  checked="checked" name="active"  onclick="gopage();"/>';
    ?>

    حالا می خوام با برداشتن تیک یا گذاشتن تیک دوره ها رو فعال یا غیر فعال کنم یعنی باید به سمت سرور اطلاعاتی رو بفرستم که فیلد active جدول دوره های دیتا بیس من رو t یا f کنه.
    من از فرم استفاده کردم.
    نمی دونم چطور میشه برم سمت سرور و اطلاعات رو بخونم و ستون هایی که مثلا تیکش برداشته شده یا تیک گذاشته شده رو تغییر وضعیت بدم.
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۴۷ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۶:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۶:۴۴ عصر)kavoshgar63 نوشته شده توسط:  سلام
    من یک صفحه در مدیریت سایتم دارم که دوره ها رو فعال یا غیر فعال می کنم از دیتا بیس می خونم اگر t بود تیک میخوره و اگر f بود check box تیک نمی خوره.
    اینم تکه کد منه.
    کد PHP:
    <?php
    if($rows['active']=='f')
      echo 
    '<input type="checkbox"  name="active" />';
      else if(
    $rows['active']=='t')
      echo 
    '<input type="checkbox"  checked="checked" name="active"  onclick="gopage();"/>';
    ?>

    حالا می خوام با برداشتن تیک یا گذاشتن تیک دوره ها رو فعال یا غیر فعال کنم یعنی باید به سمت سرور اطلاعاتی رو بفرستم که فیلد active جدول دوره های دیتا بیس من رو t یا f کنه.
    من از فرم استفاده کردم.
    نمی دونم چطور میشه برم سمت سرور و اطلاعات رو بخونم و ستون هایی که مثلا تیکش برداشته شده یا تیک گذاشته شده رو تغییر وضعیت بدم.


    يك value هم بهشون اضافه كن. وقتي چك باكس چك خورده باشد value رو ميفرسته وگرنه نميفرسته. تو هم توي سرور ببين كه آيا value دارد يا نه . اگر دارد يعني چك خورده وگرنه يعني كه نه.

    کد PHP:
    <input type=checkbox value=1 name=ch1 checked /> 
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    این صفحات من به صورت پویا نوشته شده چطور چک کنم.
    آخه من برای نام اگر همه رو ch1 بزارم که n تا ch1 تولید میشه سرور چطور تشخیص بده؟
    من از آرایه های انجمنی استفاده می کنم آیا برای نام چک باکس خوبه که آی دی دوره ها رو داخل اون بزارم؟
    کد PHP:
    <?php
    if($rows['active']=='f')
      echo 
    '<input type="checkbox"  name="active" />';
      else if(
    $rows['active']=='t')
      echo 
    '<input type="checkbox"  checked="checked" name=$rows[periodid']  "/>';
    ?>
    خب اگه بر فرض که این کد من درست باشه با چه دستوری اون رو تو سرور دریافت کنم؟
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۳۸ عصر)kavoshgar63 نوشته شده توسط:  این صفحات من به صورت پویا نوشته شده چطور چک کنم.
    آخه من برای نام اگر همه رو ch1 بزارم که n تا ch1 تولید میشه سرور چطور تشخیص بده؟
    من از آرایه های انجمنی استفاده می کنم آیا برای نام چک باکس خوبه که آی دی دوره ها رو داخل اون بزارم؟
    کد PHP:
    <?php
    if($rows['active']=='f')
      echo 
    '<input type="checkbox"  name="active" />';
      else if(
    $rows['active']=='t')
      echo 
    '<input type="checkbox"  checked="checked" name=$rows[periodid']  "/>';
    ?>
    خب اگه بر فرض که این کد من درست باشه با چه دستوری اون رو تو سرور دریافت کنم؟

    به نظر من اول $rows[priodid] رو توي value بگذار و سپس بجاي نام از يك نام با اين روش استفاده كن.

    کد PHP:
    <input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodidchecked/>
    <
    input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodid] />
    <
    input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodidchecked/>

    <?
    php

    $checkbox
    =$_POST["ch"];

    for(
    $i=0;$i<count($checkbox);$i++)
    {
        
    $sql="update table set check=t where priodid=$checkbox[$i] limit 1";
        
    $result=mysql_query($sql,$link);
    }
    ?>
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۱۳ عصر، توسط aligilani1986.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۸:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kavoshgar63
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    سلام
    خب جناب گیلانی
    این کدی که زحمت کشیدید و نوشتید فقط اونایی رو ارسال می کنه که تیک دارن.
    اگر خونه ای رو بخوام غیر فعال کنم و تیکش رو بردارم اون خونه دیگه توی آرایه فرستاده نمیشه.
    البته من کد رو این طوری نوشتم.
    کد PHP:
    <?php 

      
    if($rows['active']=='f')
       echo
    '<input type="checkbox" name="ch[]" value='.$rows["periodid"].' />';
      if(
    $rows['active']=='t')
      echo 
    '<input type="checkbox" name="ch[]" value='.$rows["periodid"].' checked/>';
    ?>
    و در مقصد هم این طور نوشتم.
    کد PHP:
    $checkbox=$_POST["ch"];
          
          for(
    $i=0;$i<count($checkbox);$i++)
       {
         echo 
    $checkbox[$i]."<br>";
         
    $sql="update period set active=t where periodid=$checkbox[$i] limit 1";
         
    $result=mysql_query($sql,$db);
       } 
    و یک مطلب دیگه این خط رو چرا این طور نوشتین؟
    کد PHP:
    <input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodidchecked/>
    <
    input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodid] />
    <
    input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodidchecked/> 
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۹:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    [ }[/php]
    و یک مطلب دیگه این خط رو چرا این طور نوشتین؟
    کد PHP:
    <input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodidchecked/>
    <
    input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodid] />
    <
    input type="checkbox" name="ch[]" value=$rows[priodidchecked/> 
    [/quote]

    خب. اين رو واسه اين گذاشتم كه اگه داري از while براي خروجي استفاده ميكني (يك مثال) رو نشون بده.

    آره فهميدم كه فقط اونايي كه تيك ميخوره رو آپديت ميكنه. ببخشيد كه ناقصه. سعي ميكنم درستش كنم.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۹:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    با تشکر از شما آقای گیلانی .
    جواب سئوال رو تونستم به دست بیارم من اول همه فیلدهای جدول رو f کردم و بعد دونه به دونه اونایی که تیک داشت با دستوراتی که شما دادید t کردم.
    خیلی سپاسگزارم.
    اینم کد نهایی.
    کد PHP:
    $checkbox=$_POST["ch"];
         
    $sql="UPDATE period SET active = 'f' ";
         
    $result1=mysql_query($sql,$db);
     
          for(
    $i=0;$i<count($checkbox);$i++)
      {
        
    $sql="update period set active= 't' where periodid=$checkbox[$i] limit 1";
        
    $result=mysql_query($sql,$db);
      } 
    این طوری همه فیلدها اول غیر فعال میشن بعد همه اونایی که تیک دارن فقط فعال میشن.
    بازم یه دنیا ممنون.
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۲:۰۵ صبح، توسط kavoshgar63.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : aligilani1986
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یک سئوال ساده : چگونگی کار با check box در php
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۲:۰۴ صبح)kavoshgar63 نوشته شده توسط:  با تشکر از شما آقای گیلانی .
    جواب سئوال رو تونستم به دست بیارم من اول همه فیلدهای جدول رو f کردم و بعد دونه به دونه اونایی که تیک داشت با دستوراتی که شما دادید t کردم.
    خیلی سپاسگزارم.
    اینم کد نهایی.
    کد PHP:
    $checkbox=$_POST["ch"];
         
    $sql="UPDATE period SET active = 'f' ";
         
    $result1=mysql_query($sql,$db);
     
          for(
    $i=0;$i<count($checkbox);$i++)
      {
        
    $sql="update period set active= 't' where periodid=$checkbox[$i] limit 1";
        
    $result=mysql_query($sql,$db);
      } 
    این طوری همه فیلدها اول غیر فعال میشن بعد همه اونایی که تیک دارن فقط فعال میشن.
    بازم یه دنیا ممنون.

    خواهش ميكنم.

    خدا رو شكر كه حل شد.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۱۲:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS