/
  • یه مشکل کوچیک با construct

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یه مشکل کوچیک با construct
    نویسنده پیام
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #1
    یه مشکل کوچیک با construct
    سلام دوستان .
    من یه کنترلر بنام manage.php دارم .میخوام تا این صفحه رو در url وارد کردم ، بدون فراخوانی هیچ متدی ، صفحه ی مدیریت رو بیاره.اینطور نوشتم:
    بخشی از کد من:
    کد PHP:
    public function __construct()
        {
            
    parent::__construct();
            
    $this->load->model('model_home','',TRUE);
            
    $data['page'] = 'home';// ********** send to all view
            
    $this->load->vars($data);
            
    $this->_out();
               
        }
    function 
    _out($foldermain='admin',$folder ='tem'$name 'panel' ,$data= array('not_things'=>'empty'))
        {
                            
                    
    $this->load->view('admin/tem/menu');
                    
    $this->load->view('admin/tem/header');
                    
    $this->load->view("$foldermain/$folder/$name",$data);
                    
    $this->load->view('admin/tem/footer');

                
        } 
    الان مگه نباید متد _out چون در construct اومده اجرا بشه ؟
    ولی این اتفاق نمیفته و error 404 رو میده.
    ولی اگر به این شکل بنویسم بدون فراخوانی متدی اجرا میشه.یه متد index گذاشتم.
    کد PHP:
    public function __construct()
        {
            
    parent::__construct();
            
    $this->load->model('model_home','',TRUE);
            
    $data['page'] = 'home';// ********** send to all view
            
    $this->load->vars($data);
           
               
        }
        
        public function 
    index()
        {
            
    $this->_out();
        }
    function 
    _out($foldermain='admin',$folder ='tem'$name 'panel' ,$data= array('not_things'=>'empty'))
        {
                            
                    
    $this->load->view('admin/tem/menu');
                    
    $this->load->view('admin/tem/header');
                    
    $this->load->view("$foldermain/$folder/$name",$data);
                    
    $this->load->view('admin/tem/footer');

                
        } 
    میشه بگید اشکال کد اول چیه ؟ ظاهرا که باید اجرا بشه.
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۸ ۰۶:۱۴ عصر، توسط pary_daryayi.)
    ۱۳۹۱ آبان ۸ ۰۶:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    شما اول باید یه متد ایندکس داشته باشی که بعنوان صفحه اصلیت باشه بعدش میتونی کارات رو انجام بدی توش
    پس دومیه درسته نه اولی:دی
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۸ ۰۷:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi Reza
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    آخه در تعریف متد سازنده گفته شده :
    "متد سازنده ، متدی است که در هربار ايجاد نمونه‌اي جديد از آن كلاس، بصورت خودكار فراخواني مي‌گردد. هدف از سازنده، تخصيص‌دهي اعضاي كلاس در زمان ايجاد نمونه‌اي جديد از كلاس است. "
    و این یعنی اینکه باید
    کد PHP:
    $this->_out(); 
    هم بطور خودکار فراخوانی و اجرا بشه . همونطور که کدهای قبلش در construct اجرا شدن و جواب دادن.فقط این نتیجه نداده.
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۸ ۰۹:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    صد در صد همین طوره.
    شاید دلایل دیگه ایی وجود داشته باشه برای اینکه متد اجرا نشه (شاید اجرا می شه ولی عمل نمی کنه!)
    یه echo بذار توی متد out_ ببین چی می شه (اسمایلی عدم تجربه CIیایی)
    ۱۳۹۱ آبان ۸ ۱۰:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    ممنونم. echo گذاشتم اتفاقی نیفتاد .
    error 404 میده . در صورتی که در متد index این مشکل وجود نداره.
    اصلا برای لود شدن یک صفحه اونو در construct‌ صدا زدن درسته ؟
    راستی یه سوال : "اسمایلی " یعنی چی ؟ خیلی از بچه های انجمن اینو میگن ولی من نمیدونم یعنی چی ؟!!Blush
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۸ ۱۱:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    شاید CI خروجی رو بافر می کنه یا اتفاقی قبل از echo می فته و نمی زاره که دستور echo اجرا بشه.
    بجاش die بزار یا توی فایل یه مقدار رو بنویس!

    --
    اسمایلی = شکلک = smile = ادای و شکلک چیزی رو درآوردن مثه Smile برای شکلک لبخند یا ...
    مثلا می گیم "اسمایلی سیبیل تاب دادن" چون شکلکی نداریم که سبیل تاب بده بجاش از اسمش استفاده می کنیم
    (به جمع ما خوش اومدی Big Grin )
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۸ ۱۱:۵۴ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۹۱ آبان ۸ ۱۱:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza undefined pary_daryayi
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    نقل قول: الان مگه نباید متد _out چون در construct اومده اجرا بشه ؟
    ولی این اتفاق نمیفته و error 404 رو میده.
    وقتی شما یک آدرس رو درخواست میکنی ، توی CI روتر با توجه به آدرس شما رو به کنترلر و متد موردنظر میفرسته .
    اگه توی آدرس متد/اکشن ست نشده باشه ، پیشفرض index در نظر گرفته میشه .
    بعد وجود کلاس کنترلر و متد اکشن چک میشه ، اگه یکی از این دو تا نبود خطای 404 میگیرید .
    یه چیزم فراموش نکن شما داری با فریم ورک کار میکنی پس باید قوانینش رو رعایت کنید .
    متدهای جادویی رو هم یکبار دیگه بخون
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آبان ۹ ۱۲:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoud1990 pary_daryayi
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    دقیقا همین چیزی که آقا رضا گفتن رو میخواستم بگم که گفتن دیگه:دی
    بعدشم شما تعریف از متد سازنده توی کلاس ها یکمی فکر کنم توی ذهنت اشتباه باشه:دی
    متد سازنده برای یه چیزایی مثل اینکه مثلا تو میخوای همیشه چک کنی ببینی طرف لاگین کرده یا نه و بجای اینکه این رو توی هر متدی بنویسی میای توی متد سازنده میزاریش و اینجور استفاده هایی داره:دی
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۹ ۰۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza pary_daryayi
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    درسته ، متوجه شدم . اصلا وارد صفحه نمیشه که بخواد construct رو اجرا کنه. چون باید تو url ، اول متد ست بشه. جالب بود .
    هیچ مثالی ندیده بودم که بخوان با این روش صفحه رو اجرا کنند ، ولی میخواستم امتحان کنم. از همتون ممنونم.

    نقل قول: اسمایلی = شکلک = smile = ادای و شکلک چیزی رو درآوردن مثه Smile برای شکلک لبخند یا ..
    من فکر میکردم smile فقط معنی لبخند میده.

    نقل قول: به جمع ما خوش اومدی
    پس فکر میکنم خیلی از این به بعد استفاده کنم، چون آدمکهایی که من میخوامو نداره .Smile
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۹ ۱۰:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoud1990
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: یه مشکل کوچیک با construct
    نقل قول: من فکر میکردم smile فقط معنی لبخند میده.
    اره دست فک کردی. smile درواقع اشاره داره به این > Smile
    فک کنم چون این اولین شکلک بوده. بعد اسم شده برای بقیه هم Smile

    نقل قول: پس فکر میکنم خیلی از این به بعد استفاده کنم، چون آدمکهایی که من میخوامو نداره .
    یه اسمایلی برای اینکه بگیره می بایست توش خلاقیت باشه Tongue
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۹ ۱۱:۳۰ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۹۱ آبان ۹ ۱۱:۲۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS