/
  • یه سوال

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یه سوال
    نویسنده پیام
    foadabd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    یه سوال
    من با phpکار نکردم و فقط با asp.net تحت وب برنامه نویسی کرم ولی علاقه مندم php رو هم یاد بگیرم الانم به سوال در مورد cms ها داشتم
    اینکه ماژول های این ها به چه صورت اند یعتی فقطنصب کردنی هستن یا میشه تغییر داد؟
    بعد اینکه لیستی کاملی از ماژول ها نیست؟
    میشه یک ماژول رو دو بار نصب کر مثلا یکی دانلود کتاب و دیگری با عنوان دانلود مقاله ؟
    آخری هم بجز ماژول فروم شما کدوم Cms رو پیشنهاد می کنید<

    ممنون
    Foadabd
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۴:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یه سوال
    این سوالات بستگی به cms دارین‌ که استفاده می کنین . بهتره دیدی که توی ای اس پی دات نت دارین اینجا اصلا نداشته باشین
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۴:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    foadabd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یه سوال
    خوب منم می خوام راهنمایم کنید چه cms هایی می تونن از این کارا رو انجام بدن؟
    بهد هم گفتم که بگید کدوم بهتره؟
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یه سوال
    بهترین cms رو نمیشه گفت چی هست. بستگی به کار و سلیقه خودتون داره. هر کدوم یه سری امکانات دارن . اما در کل همشون رو میشه روش پلاگین نصب کرد. با یه جستجو توی google می‌تونید‌ نتایج خوبی رو در مورد cms های‌ بازمتن و ویژگی های هر کدوم به دست بیارید
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۵:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یه سوال
    معروف ها joomla و drupal و wordpress هستن. ولی به همین ها اکتفا نکنین همونطور که وحید خان گفتن چیزی که زیاده cms!
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۶:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    foadabd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یه سوال
    ممنون از اینکه جواب آخرین سوالمو دادید
    من بیشتر می خواست بدونم می شه یه ماژول رو دو بار کنار هم قار داد با نام های مختلف!!؟
    و اگه امکان داره یه لیستی از ماژول های قابل دسترس( بشه دانلود کرد) برای مثلا joomla یا phpnuke رو برام بزارید
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۸:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یه سوال
    بستگی به خودشون داره. البته نمی دونم چرا این ویژگی می رو می خواید. فکر نکنم بشه یه ماژول رو دوباره نصب کرد
    ماژولها هم در سایتهای خودشون هست
    google هم‌می‌تونید‌ سرچ کنید.
    اینها جوابهای معینی واسشون نیست
    ۱۳۸۸ آذر ۱۶ ۰۹:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یه سوال
    اگه که اسم و یه سری تنظیمات دیگه رو تغییر بدید توی جوملا میشه همچین کاری کرد

    لیست اکستنشنهای جوملا
    http://extensions.joomla.org/
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۱۲:۱۱ صبح، توسط parvane.)
    ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۱۲:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    foadabd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: یه سوال
    ممنون از راهنمایتون من از یکی از دوستان پرسیدم گفت باید تو کد نویسی ماژول اسمشو عوض کرد تا دومی را متمایز بشناسه
    بازم ممنون
    ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۰۷:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS