• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه روبات برای سایت
#1
می خوام یه روبات برای یه سایت بنویسم
که خودش یه کارایی رو انجام بده .

1 -لاگین کنه .

2- اطلاعات رو در قسمت خاصی اضافه کنه
3- سایت رو برسی و به صورت هوشمند تصمیم بگیره .

4- داخل صفحات نسبت به لینک های داخل صفحه جابجا بشه .


چی پیشنهاد می کنین .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
از Curl استفاده‌ کن دیگه
  پاسخ
تشکر شده توسط : php
#3
سلام میشه بپرسم این crul دقیقا چیه ؟ و کارش چیه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
می تونی یه نمونه از نحوهی کار کدن باهاش بدی .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
Crul به زبون خیلی ساده یه مروگر تحت کد نویسی هست

نمونه کد برای ورود به سایت یاهو
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
// Script created by Nur-E-Alam Khan
// Email: [email protected] (Dhaka, Bangladesh)

$url ="http://login.yahoo.com/config/login?.src=ym&.intl=us&.partner=&.done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com%2F";
$ch curl_init();     
curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1); 
curl_setopt($chCURLOPT_URL$url);
curl_setopt($chCURLOPT_HTTPAUTHCURLAUTH_ANY);
curl_setopt ($chCURLOPT_COOKIEJAR'/temp/cookie.txt');
curl_setopt ($chCURLOPT_POSTFIELDS"login=emailid&passwd=password&&submit=Sign In");
ob_start();     
curl_exec ($ch);
ob_end_clean(); 
curl_close ($ch);
unset(
$ch);
$ch curl_init();
curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
curl_setopt($chCURLOPT_COOKIEFILE"/temp/cookie.txt");
curl_setopt($chCURLOPT_URL,"http://us.f515.mail.yahoo.com/ym/login?");
$result curl_exec ($ch);

curl_close ($ch);
echo 
$result;
?>
  پاسخ
تشکر شده توسط : php
#6
سلام ایا این همونcrul هست که شما دربارش صحبت میکنید؟
نقل قول: CURL يك كتابخانه كامل و قوي در PHP هست كه توسط آقاي Daniel Stenberg پايه ريزي و تكميل شده.
نياز نيست از جايي دريافتش كنيد و فقط كافيه ماژولشفعال باشه و از توابع غني اش استفاده كنيد.
با استفاده از CURL شما مي تونيد به سرورهاي مختلف و با پروتكل هاي مختلف مثل http, https, ftp, gopher, telnet و ... كانكت بشين.(بله درست ديديد. حتي https رو هم ساپورت ميكنه )
شما با شناخت CURL و كتابخانه هاي قدرتمند ديگه PHP، هيچوقت از اينكه تصميم گرفتيد PHP كار بشيد، پشيمون نميشيد.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
از پاسخ سریعت بازم ممنونم وحید .

یه لینک خوب هم برای اموزش پیدا کردم که گفتم بد نباشه اینجا بزارم تو چند قسمت curl رو اموزش میده .

اموزش curl
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
یه سوال یا یه مشکل !!!!!!!

می خوام ببینم باید تمام کوکی ها و جلسات رو مثل مرورگر شبیه سازی کنم یا همین که لاگین کنم کفایت می کنه چون تو صفحات درست جابجا نمی تونم بشم .

مشکل اینجاست که بعد از لاگین داخل یکی از صفحه هات می خوام یه اطلاعاتی رو پر کنم , کپی اطلاعاتی که خودفرم ارسال می کنه گذاشتم ولی بعد از ارسال به صفحه لاگین میرم .
در حالتی که وقتی از مرورگر استفاده می کنم این اتفاق نمی یفته .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
خب وسیله شناسایی کوکی هست. پس وقتی که لاگین می کنی سیستم یه کوکی بهت میده . تو باید این کوکی رو ذخیره کنی و در درخواست بعدی این کوکی رو بهش بدی. دقیقا کاری که مرورگر داره انجام میده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
اخه موضوع اینه که تو صفحات می تونم جابجا بشم ولی صفحه ای که فقط لینک باشه همین که داده می خواد ارسال بشه میره صفحه اسلی البته اینم بگم من از محتوای برنامه هیچ خبر ندارم وبه عنوان یک کاربر می خوام برای یک سیستم روبو بنویسم .
اگه موضوع از کوکی باشه چطوری بفهمم چه مشخصات کوکی ارسالی چیه ؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان