/
  • یه روبات برای سایت

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یه روبات برای سایت
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    یه روبات برای سایت
    می خوام یه روبات برای یه سایت بنویسم
    که خودش یه کارایی رو انجام بده .

    1 -لاگین کنه .

    2- اطلاعات رو در قسمت خاصی اضافه کنه
    3- سایت رو برسی و به صورت هوشمند تصمیم بگیره .

    4- داخل صفحات نسبت به لینک های داخل صفحه جابجا بشه .


    چی پیشنهاد می کنین .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۱۲:۰۵ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۱۲:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یه روبات برای سایت
    از Curl استفاده‌ کن دیگه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۰۳:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یه روبات برای سایت
    سلام میشه بپرسم این crul دقیقا چیه ؟ و کارش چیه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۰۳:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یه روبات برای سایت
    می تونی یه نمونه از نحوهی کار کدن باهاش بدی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۰۴:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یه روبات برای سایت
    Crul به زبون خیلی ساده یه مروگر تحت کد نویسی هست

    نمونه کد برای ورود به سایت یاهو
    کد PHP:
    <?php
    // Script created by Nur-E-Alam Khan
    // Email: porosh@msn.com (Dhaka, Bangladesh)

    $url ="http://login.yahoo.com/config/login?.src=ym&.intl=us&.partner=&.done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com%2F";
    $ch curl_init();     
    curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1); 
    curl_setopt($chCURLOPT_URL$url);
    curl_setopt($chCURLOPT_HTTPAUTHCURLAUTH_ANY);
    curl_setopt ($chCURLOPT_COOKIEJAR'/temp/cookie.txt');
    curl_setopt ($chCURLOPT_POSTFIELDS"login=emailid&passwd=password&&submit=Sign In");
    ob_start();     
    curl_exec ($ch);
    ob_end_clean(); 
    curl_close ($ch);
    unset(
    $ch);
    $ch curl_init();
    curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    curl_setopt($chCURLOPT_COOKIEFILE"/temp/cookie.txt");
    curl_setopt($chCURLOPT_URL,"http://us.f515.mail.yahoo.com/ym/login?");
    $result curl_exec ($ch);

    curl_close ($ch);
    echo 
    $result;
    ?>
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۰۷:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یه روبات برای سایت
    سلام ایا این همونcrul هست که شما دربارش صحبت میکنید؟
    نقل قول: CURL يك كتابخانه كامل و قوي در PHP هست كه توسط آقاي Daniel Stenberg پايه ريزي و تكميل شده.
    نياز نيست از جايي دريافتش كنيد و فقط كافيه ماژولشفعال باشه و از توابع غني اش استفاده كنيد.
    با استفاده از CURL شما مي تونيد به سرورهاي مختلف و با پروتكل هاي مختلف مثل http, https, ftp, gopher, telnet و ... كانكت بشين.(بله درست ديديد. حتي https رو هم ساپورت ميكنه )
    شما با شناخت CURL و كتابخانه هاي قدرتمند ديگه PHP، هيچوقت از اينكه تصميم گرفتيد PHP كار بشيد، پشيمون نميشيد.
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۰۹:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یه روبات برای سایت
    از پاسخ سریعت بازم ممنونم وحید .

    یه لینک خوب هم برای اموزش پیدا کردم که گفتم بد نباشه اینجا بزارم تو چند قسمت curl رو اموزش میده .

    اموزش curl
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۵ ۰۹:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یه روبات برای سایت
    یه سوال یا یه مشکل !!!!!!!

    می خوام ببینم باید تمام کوکی ها و جلسات رو مثل مرورگر شبیه سازی کنم یا همین که لاگین کنم کفایت می کنه چون تو صفحات درست جابجا نمی تونم بشم .

    مشکل اینجاست که بعد از لاگین داخل یکی از صفحه هات می خوام یه اطلاعاتی رو پر کنم , کپی اطلاعاتی که خودفرم ارسال می کنه گذاشتم ولی بعد از ارسال به صفحه لاگین میرم .
    در حالتی که وقتی از مرورگر استفاده می کنم این اتفاق نمی یفته .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۱۱:۰۲ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۱۰:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: یه روبات برای سایت
    خب وسیله شناسایی کوکی هست. پس وقتی که لاگین می کنی سیستم یه کوکی بهت میده . تو باید این کوکی رو ذخیره کنی و در درخواست بعدی این کوکی رو بهش بدی. دقیقا کاری که مرورگر داره انجام میده
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۱۱:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: یه روبات برای سایت
    اخه موضوع اینه که تو صفحات می تونم جابجا بشم ولی صفحه ای که فقط لینک باشه همین که داده می خواد ارسال بشه میره صفحه اسلی البته اینم بگم من از محتوای برنامه هیچ خبر ندارم وبه عنوان یک کاربر می خوام برای یک سیستم روبو بنویسم .
    اگه موضوع از کوکی باشه چطوری بفهمم چه مشخصات کوکی ارسالی چیه ؟؟؟؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۱۱:۳۰ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۱۱:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS