/
  • یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    یه برنامه رو که کد بوده از حالت کد خارج کردم وحالا این پیغام خطا رو میده .

    نقل قول: Parse error: parse error, unexpected T_INCLUDE_ONCE in /coms/index.php on line 1

    کسی میتونه بگه این خطا به خاطر چیه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۲:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    داره میگه دیگه خط اول. خطای syntax هم هست دیگه نشونی هم /coms/index.php
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۲:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    نه داخل اون فایل هیچ چیز خاصی نیست همه فایل رو هم پاک کردم ولی بازم همین خطا رو میداد . مشکل از یه جای دیگسن
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۳:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    مشکل از جای دیگه ای بود برنامه داشت خودش خطا رو به صورت اتومات می ساخت و به خروجی می فرستاد خیلی کار هوشمندانه ای بود .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۹:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mehdi4467 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۹:۳۷ عصر)php نوشته شده توسط:  مشکل از جای دیگه ای بود برنامه داشت خودش خطا رو به صورت اتومات می ساخت و به خروجی می فرستاد خیلی کار هوشمندانه ای بود .

    سلام
    می تونید بگید در کجای فایل این کار رو می کرد؟
    من هم همین مشکل رو دارم.
    ۱۳۸۹ مهر ۴ ۱۲:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    نقل قول: نه داخل اون فایل هیچ چیز خاصی نیست همه فایل رو هم پاک کردم ولی بازم همین خطا رو میداد . مشکل از یه جای دیگسن
    خب یعنی یک فایل خالی رو include می کنی؟
    خب این خطار و این فایل که این خطا ماله اونه و اون ادرس چه ارتباطی باهم دارن؟
    ۱۳۸۹ مهر ۴ ۰۸:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mehdi4467 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    (۱۳۸۹ مهر ۴ ۰۸:۰۳ عصر)oia نوشته شده توسط:  
    نقل قول: نه داخل اون فایل هیچ چیز خاصی نیست همه فایل رو هم پاک کردم ولی بازم همین خطا رو میداد . مشکل از یه جای دیگسن
    خب یعنی یک فایل خالی رو include می کنی؟
    خب این خطار و این فایل که این خطا ماله اونه و اون ادرس چه ارتباطی باهم دارن؟

    سلام در دو پست قبلي اين مشكل كه توسط php مطرح شده بود ظاهرا توسط خود ايشان حل شده بود. من دنبال اينم كه بدونم اين مشكل چطوري حل شده؟
    ۱۳۸۹ مهر ۵ ۰۴:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    راس می گی؟ Wink
    خطا هه سره کاری بوده Tongue
    ۱۳۸۹ مهر ۵ ۰۷:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mehdi4467 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    ولی الان من هم همین مشکل را دارم.
    ۱۳۸۹ مهر ۵ ۱۱:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: یه خطا بدون مشخص بودن محل خطا
    کاری که من کردم اومدم مسیر اجرای برنامه رو دنبال کردم چون در داخل اون فایلی که داشتبهش اشاره می کرد هیچ چز خاصی نبود بعد از دنبال کردن مسیر به یک تابع رسیدم که داشت یک متن که در واقع همون متن خطا بود رو برای خروجی می فرستاد .
    می تونی یه سرچ کلی داخل تمام فایل های برنامه بزنی ببینی جایی چنین متنی نوشته شده البته احتمالش هست که کد شده باشه پس باید اگر پدا نشد خودت برنامه رو برسی کنی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مهر ۸ ۱۲:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS