/
  • گرفتن print screen از صفحه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرفتن print screen از صفحه
    نویسنده پیام
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 1995
    ( 2058 تشکر در 1210 ارسال )
    ارسال: #1
    گرفتن print screen از صفحه
    سلام،
    چه جوری میتونیم از صفحه موجود یک print screen بگیریم؟!

    مثل کاری که گوگل پلاس در بخش فیدبکش انجام داده.
    یا کاری که این سایت انجام داده

    ممنون.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۹ ۰۲:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 575
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 553
    ( 363 تشکر در 228 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرفتن print screen از صفحه
    ییهو یادم اوردی که 2 سال پیش قرار بود اینکارو انجام بدم کلا یادم رفت Big Grin
    اینجا رو ببین البته من به نتیجه ای نرسیدم
    اگر جواب گرفتی خبر بده Angel
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ مهر ۹ ۰۴:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گرفتن print screen از صفحه
    با html5+ javascript میشه یک پلاگین هم هست . اما قدرمند نیست.
    بهترین راه استفاده از shell script ها و دسترسی به اجرای یک سری اسکریپت مثل http://code.google.com/p/wkhtmltopdf/

    یک سری سرویس های پولی هم هستند. که خیلی کار رو راحت کردن.
    ۱۳۹۱ مهر ۹ ۱۰:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza ali786 undefined Hamid
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 1995
    ( 2058 تشکر در 1210 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گرفتن print screen از صفحه
    تو این اسکریپت ها در نهایت ما به سروری متصل میشیم که اون از صفحه ما عکس میگیره. درسته؟
    یعنی نرم افزار که روی اون سرور قرار داره این کارو(عکس گرفتن) برامون انجام میده

    سورس چندتاشون رو بررسی کردم و ظاهرا به همین صورته
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۱۰ ۱۲:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گرفتن print screen از صفحه
    تقریبا بله. اینطوری راحت تره در اصل. چون از utility های آماده دارید استفاده می کنید. مطمئنم که میشه با پی اچ پی و جی دی همچین کاریو کرد. اما نه به این سادگی و سهولت
    ۱۳۹۱ مهر ۱۳ ۰۱:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 979
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: گرفتن print screen از صفحه
    چند وقت پیش یه همچین چیزی رو دیدم جایی که یه کدی رو گذاشته بود راحت باهاش اینکارو کردم...یادم نیست چی بود و کجا بودBig Grin همین موضوع "عکس گرفتن از سایت" رو یه سرچی بزنی شاید به چیزی که میخوای برسی...و ترجیحا انگلیسی
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۳ ۱۲:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS