/
  • گرفتن يك جدول از كاربر در يك فرم

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرفتن يك جدول از كاربر در يك فرم
    نویسنده پیام
    arlabbafi آفلاین
    آرسنال
    **

    ارسال‌ها: 44
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 11
    ( 25 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    گرفتن يك جدول از كاربر در يك فرم
    سلام
    من يه فرم ميخوام طراحي كنم كه توش يه كاربر بايد يه جدول رو پركنه منم ميخوام اين جدول رو به كاربر نشون بدم و اون هم جدول رو پر كنه و كلا جدول ومحتوي اون توي db ذخيره بشه بايد چكار كنم؟
    بدون استفاده از editor ها چون سنگينن مگه يه سبكش باشه.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۵:۵۷ عصر، توسط arlabbafi.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۵:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرفتن يك جدول از كاربر در يك فرم
    جدول؟
    چه جور جدولی؟
    ادیتور؟
    کدوم ادیتور؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۵:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS