/
  • گرفتن هر نوع url از کاربر

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرفتن هر نوع url از کاربر
    نویسنده پیام
    desatir7316 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    گرفتن هر نوع url از کاربر
    سلام دوستان
    خسته نباشید
    می خوام کاربر هر url رو وارد کرد، اون رو به کنترلر و اکشن پیش فرض هدایت کنم و همه نیست که اون url اصلا وجود داشته باشه یا نه
    می خوام خطا نده
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    ۱۳۹۴ آذر ۲۴ ۱۰:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرفتن هر نوع url از کاربر
    .سلام
    کافیه catchAll رو تو فایل کانفیگ ست کنی مثلا :
    کد PHP:
    'catchAll' => ['site/offline'], 
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۴ آذر ۲۴ ۰۱:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    dmaon آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ دي ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گرفتن هر نوع url از کاربر
    درود
    من با یه مشکلی روبرو شدم توی یی فریمورک، من با کچ آل می خوام کار کنم ولی با یه مشکلی روبرو می شم :
    کد های مربوطه :
    کد PHP:
    ===============main.php========================
        
    'catchAll'=>[
            
    'site/close',
            
    'hours'=>5,
        ],    
    ==================
    SiteController======================
    public function 
    actionClose($hours)
        {
            return 
    $this->render('close',['h'=>$hours]);
        }
    =================
    close.php======================
    site is close for <?= $h ?> hours.
    =================Error======================
    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS - This webpage has a redirect loop 
    مشکل از کجاست و چیکار کنم که از توی حلقه در بیام؟؟؟
    ۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گرفتن هر نوع url از کاربر
    (۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۲:۱۸ عصر)dmaon نوشته شده توسط:  مشکل از کجاست و چیکار کنم که از توی حلقه در بیام؟؟؟
    کدی که گذاشتی مشکلی نداره. با وارد کردن هر آدرسی تو حلقه میفته یا آدرس خاصی؟
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۸:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    dmaon آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ دي ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گرفتن هر نوع url از کاربر
    (۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۸:۵۴ عصر)mohammadhosain نوشته شده توسط:  کدی که گذاشتی مشکلی نداره. با وارد کردن هر آدرسی تو حلقه میفته یا آدرس خاصی؟

    هر آدرسی رو که می زنم میره تو حلقه و url صفحه به آدرس زیر تغییر پیدا می کنه..
    کد PHP:
    http://127.0.0.1/yii2_advanced/backend/web/index.php?r=site%2Flogin 
    ۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۹:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: گرفتن هر نوع url از کاربر
    .جایی accessConroll که استفاده نکردی؟ احتمالا شما سطح دسترسی رو چک می کنی و کاربر رو به صفحه لاگین هدایت می کنی و چون catchAll فعاله ، اکشن site/close اجرا می شه و این اکشن ریداریکت می کنه دوباره به site/login در نتیجه تو لوپ میفته.
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۹:۴۲ عصر، توسط mohammadhosain.)
    ۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۹:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    dmaon آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ دي ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: گرفتن هر نوع url از کاربر
    (۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۹:۴۱ عصر)mohammadhosain نوشته شده توسط:  .جایی accessConroll که استفاده نکردی؟ احتمالا شما سطح دسترسی رو چک می کنی و کاربر رو به صفحه لاگین هدایت می کنی و چون catchAll فعاله ، اکشن site/close اجرا می شه و این اکشن ریداریکت می کنه دوباره به site/login در نتیجه تو لوپ میفته.

    نه من تازه دارم یاد می گیرم قالب هم بر اساس پیشفرض خودشه هنوز من چیزی رو عوض نکردم...
    ۱۳۹۴ دي ۳۰ ۰۹:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS