/
  • گرفتن نام صفحه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرفتن نام صفحه
    نویسنده پیام
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    گرفتن نام صفحه
    با سلام و درود و عرض خسته نباشید
    من می خوام اسم صفحه ای رو که کاربر داخلش هست رو بگیرم
    که یه فکری بذهنم رسیده بوسیه آدرس بار ولی بعید بدونم جالب باشه و اونم اینه که با استفاده از تابع $_SERVER و exploade کردن اسم اون صفحه رو جدا کنم
    مثلا می خوام newthread رو بگیرم
    کد:
    http://forum.iranphp.org/new/newthread.php
    آبا تابع یا راه حل خاصی هست که کار رو راحت تر کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۲:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرفتن نام صفحه
    نقل قول: که یه فکری بذهنم رسیده بوسیه آدرس بار ولی بعید بدونم جالب باشه و اونم اینه که با استفاده از تابع $_SERVER و exploade کردن اسم اون صفحه رو جدا کنم
    خب همین کارو انجام بده،

    ادرس رو بگیر،
    با exploade ادرس رو به ارایه تبدیل کن و اخرین عنصر این ارایه رو بردار،
    php. رو هم طبیعتا باید حذف کنی.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۲:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    ooghry آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 10
    ( 17 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گرفتن نام صفحه
    کد PHP:
    pathinfo('http://forum.iranphp.org/new/newthread.php',PATHINFO_FILENAME 
    خروجیش همونیه که میخوای،فلگ های دیگش رو هم تو php.net نگاه کن

    نقل قول: با exploade ادرس رو به ارایه تبدیل کن و اخرین عنصر این ارایه رو بردار،
    اگر آدرس این شکلی باشه google.com/index.php?q=/test
    اونوقت آخرین خونه از آرایه اسم صفحه نیست.
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۰:۵۲ عصر، توسط ooghry.)
    ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۰:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined Reza moh3nmir pary_daryayi ali786
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گرفتن نام صفحه
    ممنون Heart
    نمیدونستم چنین تابعی وجود داره.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۴ ۱۲:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گرفتن نام صفحه
    بسیار سپاس Heart
    کد PHP:
    <?php
    $path_parts 
    pathinfo($_SERVER['REQUEST_URI']);
    echo 
    $path_parts['filename']; //newthread
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۴ ۰۹:۵۳ صبح، توسط moh3nmir.)
    ۱۳۹۱ مهر ۴ ۰۹:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS