• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
#1
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
من چندتا radio دارم

کد:
<div id="colorRadio">
    <label><input type="radio" name="colorRadio" value="1">Option 1</label><br>
    <label><input type="radio" name="colorRadio" value="2">Option 2</label><br>
    <label><input type="radio" name="colorRadio" value="3">Option 3</label><br>
</div>

که می خوام مقدار هر کدومشون که انتخاب شده بود رو درون متغیر php مثل $colorRadio قرار بده .
از این روش استفاده کردم که جواب نداد !
کد پی‌اچ‌پی:
$colorRadio "<script>var a = $('input:radio[name=colorRadio]:checked').val(); document.write(a);</script>"

در ضمن من این radio ها رو کش کردم که هر وقت صفحه رفرش میشه رو همون حالت باقی بمونه .

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
$colorRadio = ( isset($_POST['radio_name']) )?$_POST['radio_name']:''
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
--------------------------
هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۳ مهر ۱۴, ۰۵:۱۲ ب.ظ)Maysam.m نوشته:
کد پی‌اچ‌پی:
$colorRadio = ( isset($_POST['radio_name']) )?$_POST['radio_name']:''

سلام مرسی از جوابت
تست کردم جواب نداد ! یه توضیحم بدم ، من می خوام این مقدار رو داخل یک فانکشن استفاده کنم .
بصورت زیر [/php]

کد:
<label><input type="radio" name="radio" value="1">Option 1</label><br>
    <label><input type="radio" name="radio" value="2">Option 2</label><br>
    <label><input type="radio" name="radio" value="3">Option 3</label><br>

کد پی‌اچ‌پی:
$colorRadio = ( isset($_POST['radio']) )?$_POST['radio']:'';
if (
in_category($colorRadio)) {
   
// code ...

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
با استفاده از print_r میتوانید محتوای متغییر ها رو چاپ کنید
میتوانید مقدار $colorRadio رو چک کنید
و مورد بعد این که اگر هر دو کد داخل یک صفحه هست (بعد از ارسال اطلاعات فرم , اطلاعات به همان صفحه ارسال میشود) برای بار اول این متغییر مقداری نخواهد داشت چون اطلاعاتی ارسال نشده و زمانی که شما فرم رو ارسال میکنید تازه مقدار دهی خواهد شد به این نکته دقت کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
ممنون saeideng
آیا امکانش نیست که با جاوا اسکریپت مقدارشو گرفت و همون لحظه به php داد که نیاز به رفرش نباشه ؟!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
به این مورد میگند ajax
جستجو کنید آموزشش رو پیدا میکنید
برای کار با ajax میتوانید از کتابخانه های جاوا اسکریپت مثل jquery استفاده کنید که کارتون رو خیلی راحت میکند
جستجو داشته باشید پیدا میکنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
زیاد جستجو کردم اکثرا این مورد رو داخل فرم انجام دادن بدون فرم جایی ندیدم انجام داده باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان