/
  • گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    نویسنده پیام
    nanook آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    من چندتا radio دارم

    کد:
    <div id="colorRadio">
        <label><input type="radio" name="colorRadio" value="1">Option 1</label><br>
        <label><input type="radio" name="colorRadio" value="2">Option 2</label><br>
        <label><input type="radio" name="colorRadio" value="3">Option 3</label><br>
    </div>

    که می خوام مقدار هر کدومشون که انتخاب شده بود رو درون متغیر php مثل $colorRadio قرار بده .
    از این روش استفاده کردم که جواب نداد !
    کد PHP:
    $colorRadio "<script>var a = $('input:radio[name=colorRadio]:checked').val(); document.write(a);</script>"

    در ضمن من این radio ها رو کش کردم که هر وقت صفحه رفرش میشه رو همون حالت باقی بمونه .

    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید .
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۲:۳۵ عصر، توسط nanook.)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۲:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    کد PHP:
    $colorRadio = ( isset($_POST['radio_name']) )?$_POST['radio_name']:''
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۴:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    nanook آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    (۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۴:۱۲ عصر)Maysam.m نوشته شده توسط:  
    کد PHP:
    $colorRadio = ( isset($_POST['radio_name']) )?$_POST['radio_name']:''

    سلام مرسی از جوابت
    تست کردم جواب نداد ! یه توضیحم بدم ، من می خوام این مقدار رو داخل یک فانکشن استفاده کنم .
    بصورت زیر [/php]

    کد:
    <label><input type="radio" name="radio" value="1">Option 1</label><br>
        <label><input type="radio" name="radio" value="2">Option 2</label><br>
        <label><input type="radio" name="radio" value="3">Option 3</label><br>

    کد PHP:
    $colorRadio = ( isset($_POST['radio']) )?$_POST['radio']:'';
    if (
    in_category($colorRadio)) {
       
    // code ...

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۷:۱۳ عصر، توسط nanook.)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۷:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    با استفاده از print_r میتوانید محتوای متغییر ها رو چاپ کنید
    میتوانید مقدار $colorRadio رو چک کنید
    و مورد بعد این که اگر هر دو کد داخل یک صفحه هست (بعد از ارسال اطلاعات فرم , اطلاعات به همان صفحه ارسال میشود) برای بار اول این متغییر مقداری نخواهد داشت چون اطلاعاتی ارسال نشده و زمانی که شما فرم رو ارسال میکنید تازه مقدار دهی خواهد شد به این نکته دقت کنید
    ۱۳۹۳ مهر ۱۵ ۰۸:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    nanook آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    ممنون saeideng
    آیا امکانش نیست که با جاوا اسکریپت مقدارشو گرفت و همون لحظه به php داد که نیاز به رفرش نباشه ؟!
    ۱۳۹۳ مهر ۱۵ ۰۹:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    به این مورد میگند ajax
    جستجو کنید آموزشش رو پیدا میکنید
    برای کار با ajax میتوانید از کتابخانه های جاوا اسکریپت مثل jquery استفاده کنید که کارتون رو خیلی راحت میکند
    جستجو داشته باشید پیدا میکنید
    ۱۳۹۳ مهر ۱۵ ۱۱:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    nanook آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: گرفتن مقدار radio و قرار دادن آن در یک متغیر php
    زیاد جستجو کردم اکثرا این مورد رو داخل فرم انجام دادن بدون فرم جایی ندیدم انجام داده باشه
    ۱۳۹۳ مهر ۱۵ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS