• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرفتن لینک
#1
سلام خدمت دوستان
سوالم مربوط میشه به گرفتن ادرس از مرورگر
مثلا الان بتونم متوجه بشم لینک صفحه چیه و اونو داخل یک متغییر بریزم؟
بعد چطور میشه از یک رشته از یک جای خاص مثلا بعد از یک علامت اطلاعات اون رشته رو واکشی کرد ؟

ایا path در برنامه نویسی به منزله ادرس فایل هاست؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
هو،
سلام علیکم،

با این باید کارت بشه:
http://www.learnphponline.com/php-basics...url-in-php
یا زهرا س

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نقل قول:مثلا الان بتونم متوجه بشم لینک صفحه چیه و اونو داخل یک متغییر بریزم؟
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
function curPageURL() {
 
$pageURL 'http';
 if (
$_SERVER["HTTPS"] == "on") {$pageURL .= "s";}
 
$pageURL .= "://";
 if (
$_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
  
$pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
 } else {
  
$pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
 }
 return 
$pageURL;
}

$cURL=curPageURL();
?>

نقل قول:عد چطور میشه از یک رشته از یک جای خاص مثلا بعد از یک علامت اطلاعات اون رشته رو واکشی کرد ؟
منظورتو واضح تر بگو . متوجه نشدم .

نقل قول:ایا path در برنامه نویسی به منزله ادرس فایل هاست؟
نــــه همیشه !
توی برنامه نویسی هر کسی آزاده هر اسمی برای متغیر ها بذاره !
ولی یه سری کلمات ( بیشتر به خاطر معنی نزدیکشون به هدفمون ) به صورت یه قرارداد نانوشته جاهای خاص استفاده میشن.
path هم اکثرا برای مسیر ها میاد ! نـه فقط فایل . مسیر دایرکتوری و ...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کد پی‌اچ‌پی:
$_SERVER['PATH_INFO'
این خروجیش یه چیز دیگست ها؟
می تونی اطلاعات لازم در برای url و چیزای دیگه رو از آرایه $_SERVER استخراج کنی
مثلا این رو تست کن
کد پی‌اچ‌پی:
<?PHP

print_r
($_SERVER); 
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback
#5
(۱۳۹۰ خرداد ۰۱, ۱۱:۰۱ ب.ظ)oia نوشته:
کد پی‌اچ‌پی:
$_SERVER['PATH_INFO'
این خروجیش یه چیز دیگست ها؟
می تونی اطلاعات لازم در برای url و چیزای دیگه رو از آرایه $_SERVER استخراج کنی
مثلا این رو تست کن
کد پی‌اچ‌پی:
<?PHP

print_r
($_SERVER); 
تصحیح شد محمد جان Tongue

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
محمد امین جان کد من مگه کار نمیکنه ؟
تست کردما خودم ! مسیر رو کامل میده دیگه !
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
(۱۳۹۰ خرداد ۰۱, ۱۱:۰۱ ب.ظ)Bojbaj نوشته:
نقل قول:مثلا الان بتونم متوجه بشم لینک صفحه چیه و اونو داخل یک متغییر بریزم؟
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
function curPageURL() {
 
$pageURL 'http';
 if (
$_SERVER["HTTPS"] == "on") {$pageURL .= "s";}
 
$pageURL .= "://";
 if (
$_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
  
$pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
 } else {
  
$pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
 }
 return 
$pageURL;
}

$cURL=curPageURL();
?>

نقل قول:عد چطور میشه از یک رشته از یک جای خاص مثلا بعد از یک علامت اطلاعات اون رشته رو واکشی کرد ؟
منظورتو واضح تر بگو . متوجه نشدم .

نقل قول:ایا path در برنامه نویسی به منزله ادرس فایل هاست؟
نــــه همیشه !
توی برنامه نویسی هر کسی آزاده هر اسمی برای متغیر ها بذاره !
ولی یه سری کلمات ( بیشتر به خاطر معنی نزدیکشون به هدفمون ) به صورت یه قرارداد نانوشته جاهای خاص استفاده میشن.
path هم اکثرا برای مسیر ها میاد ! نـه فقط فایل . مسیر دایرکتوری و ...

منظورم اینه که مثلا این لینک
http://www.learnphponline.com/php-basics=20
من م یخوام عدد 20 رو از این لینک جدا کنم
لینکی داخل مرورگر هست
می خوام لینکی رو از صفحه بگیرم و اون لینک رو تجزیه کنم و مثلا عدد 20 رو ازش جدا کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۰ خرداد ۰۱, ۱۱:۱۵ ب.ظ)Bojbaj نوشته: محمد امین جان کد من مگه کار نمیکنه ؟
تست کردما خودم ! مسیر رو کامل میده دیگه !

من و شما با هم پست دادیم
من اصلا پست شمارو ندیدم Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط : Bojbaj
#9
هه هه هه Big Grin
آره الان ساعتاشو دیدم :دی
جسارت کردیم استاد Heart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:منظورم اینه که مثلا این لینک
http://www.learnphponline.com/php-basics=20
من م یخوام عدد 20 رو از این لینک جدا کنم
لینکی داخل مرورگر هست
می خوام لینکی رو از صفحه بگیرم و اون لینک رو تجزیه کنم و مثلا عدد 20 رو ازش جدا کنم
باید عبارات منظم رو بشناسی و متغیر هارو. برای مثال:
کد پی‌اچ‌پی:
//baraye inke moteghayer haye set shode dar url ro bedast biari va besorate array neshon bedi
print_r$_SERVER['REQUEST_URI'] );

//baraye inke oon 20 ro bekeshi biroon
preg_match_all'/[0-9]/'$_SERVER['REQUEST_URI'], $matches );
print_r$matches );
echo( 
$matches[0][0]; 
البته بگم که پترن preg_match_all رو میتونی خیلی دقیق تر بنویسی. توی این انجمن تاپیک هست در مورد عبارات منظم/بی قاعده جستجو کن
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback molana


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان