/
  • گرفتن زمان 30 دقیقه پیش

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرفتن زمان 30 دقیقه پیش
    نویسنده پیام
    p30rayan آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 5 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    گرفتن زمان 30 دقیقه پیش
    سلام

    من با ساتفاده از تابع time() یک زمان رو میگیرم و نتیجه چیزی میشه شبیه این :

    1277100385

    چطور میشه زمان نیم ساعت پیش یا یک ساعت پیش یا 10 دقیقه پیش و ... رو گرفت؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۳۱ ۱۱:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرفتن زمان 30 دقیقه پیش
    کد PHP:
    <?PHP

    $t 
    time();
    ?>
    وقتی این می شه الان

    پس
    کد PHP:
    <?PHP

    $t 
    time() - 600;
    ?>
    ده قیقیه قبله

    و این
    کد PHP:
    <?PHP

    $t 
    time() - 3600;
    ?>
    یک ساعت قبله

    و این
    کد PHP:
    <?PHP

    $t 
    time() - 86400;
    ?>
    یک روز قبل
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۳۱ ۱۱:۲۸ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۳۱ ۱۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 280
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گرفتن زمان 30 دقیقه پیش
    همون طور که امین عزیز توضح دادن تایم استمپ بر مبنای ثانیه هست
    برای اینکه گیج نشین اینجوری عمل کنین
    کد PHP:
    $t time() + (60*30); // نیم ساعت بعد
    $t time() - (60*30); // نیم ساعت قبل 
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۳۱ ۰۱:۱۵ عصر، توسط parsig.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۳۱ ۰۱:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana ali786
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گرفتن زمان 30 دقیقه پیش
    با استفاده از mktime هم این کار انجام پذیره
    ۱۳۸۹ تير ۳ ۰۲:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گرفتن زمان 30 دقیقه پیش
    (۱۳۸۹ تير ۳ ۰۲:۵۷ صبح)hidensfot نوشته شده توسط:  با استفاده از mktime هم این کار انجام پذیره

    mktime اصلا راه حل خوبی نیست!
    ۱۳۸۹ تير ۳ ۱۰:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS