/
  • گرافیک در php

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گرافیک در php
    نویسنده پیام
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    گرافیک در php
    با سلام
    من از EasyPHP استفاده میکنم و میخوام با gd کار کنم.
    با کمک phpinfo() معلومه که gd فعال هست ولی من در بین فایل های dll ، فایل php_gd2.dll رو دارم، آیا gd2 نسخه ی توسعه یافته ی gd هست؟

    از کد زیر استفاده کردم اما اولین خطا در تابع imagecolorallocate اتفاق می افته:

    <?php

    header('Content-type:image/png');

    $im=imagecreate(200,200);

    $r=imagecolorallocate($im,255, 0, 0);

    $b=imagecolorallocate($im,0,0,255);

    imagefill($im,0,0,$b);

    imageline($im,10,10,150,30,$r);

    imagepng($im);

    ?>

    تا حالا در چند سایت این سوال را مطرح کردم، امیدوارم اساتید این سایت مشکل من را حل کنند. در مرورگر ie دستور فوق هیچ خطایی ندارد اما با افزودن or die متوجه شدم که اواین خطا از کجاست.
    لطفا راهنماییم کنید.
    با تشکر
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۸:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گرافیک در php
    چه خطایی دقیقا نشون میده؟
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۹:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گرافیک در php
    در مرورگر ie :
    اجرای کد به همین صورت هیچ تصویری رو نشون نمیده و تنها یک مربع با علامت ضرب رو نشون میده
    اگر برای هر تابع از or die استفاده کنم و با تغییر کد خط 4 به صورت
    $r=imagecolorallocate($im,255, 0, 0) or die('error');
    ، در این صورت متوجه شدم که با چاپ خطای error مشکل از این تابع است.

    در مرورگر firefox :
    با چاپ The image “http://localhost/m2.php” cannot be displayed, because it contains errors. اجرای بقیه ی دستور متوقف می شود اما با حذف تابع header این خطا رو نداره و در صورت استفاده از or die خطای ذکر شده در این تابع را چاپ میکند و اگر از این تابع استفاده نکنم ( و با حذف heder. با وجود header ، با اجرای آن اجرای برنامه خاتمه می یابد) یه سری کاراکترهای غیر قابل فهم چاپ میکنه.

    فکر نمیکنم مشکل از کامپیوتر من باشه چون در یک هاست رایگان آپلود کردم ولی تصویری ندیدم!
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۳ ۱۲:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گرافیک در php
    phpinfo بگیرید ببینید gd2 فعال هست یا خیر. در صورت امکان از ایمیج مجیک استفاده کنید چون خیلی قوی تر هست.
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۳ ۰۵:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گرافیک در php
    حالا ایمیج مجیک روی کدوم سرور نصب هست
    وقتی که اخطار The image “http://localhost/m2.php” cannot be displayed, because it contains errors. رو دیدی یه view source بزن‌ ببین محتوا چی هست. چه اخطاری داده
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۳ ۰۷:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: گرافیک در php
    در firefox این اخطار را داشت که گزینه ی Page Source آن غیر فعال هست.
    با توجه با اینکه در سرور هم همین خطا رو داشت، کد درسته؟
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۴ ۱۲:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: گرافیک در php
    توی‌ FF از‌ منوی view گزینه‌ page source یا‌ کلید ctrl + U‌ رو‌ بزنین‌. اگر ‌باز نتونستین‌ ببینین. header که‌ می فرستین تا نوع عکس رو مشخص کنه رو پاک کنین تا خروجی رو ببینین. منظورم‌ حذف کد
    header('Content-type:image/png');
    هست
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۲۴ ۰۲:۲۰ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۴ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: گرافیک در php
    با ارسال header که غیر فعال هست ولی با حذف این دستود در page source مقدار زیر دیده میشه :
    �PNG
    
    ���
    IHDR�������������<����PLTE������l������IDATx����@0Fa��Q JQ��fF#t��`ĉl6�x��L���~$����������,���4*�AJ�����2+M�g���,;�<+�u��o!H�YNL��i�*��d����zy!�y� � � � ȷ�,di�'�h����IEND�B
    `�
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۴ ۰۶:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: گرافیک در php
    اگه میشه یه نگاه به آدرس http://khabargozari.freehostia.com/gd/gd.php بندازید.
    اگه تونستید تصویری ببینید احتمالا مشکل از کارت گرافیک و یا یه چیز دیگه ی کامپیوترم هست و کد مشکلی نداره.
    با تشکر
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۴ ۰۸:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: گرافیک در php
    با استفاده از xampp مشکلم حل شد.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۱:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS