/
  • گذاشتن یک colorpicker در view

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گذاشتن یک colorpicker در view
    نویسنده پیام
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #11
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    خواهش میکنم.
    پیشنهاد من اینه که مثل خودش در این قسمت یک فایل js ایجاد کنید و کدتون رو داخلش بنویسید و در این قسمت هم فایلتون رو include کنید.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ آبان ۱۱ ۱۰:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa آفلاین
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 963
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 50
    تشکرها : 713
    ( 645 تشکر در 467 ارسال )
    ارسال: #12
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    (۱۳۹۵ آبان ۱۱ ۱۰:۲۰ صبح)undefined نوشته شده توسط:  خواهش میکنم.
    پیشنهاد من اینه که مثل خودش در این قسمت یک فایل js ایجاد کنید و کدتون رو داخلش بنویسید و در این قسمت هم فایلتون رو include کنید.

    سلام،
    اینجوری اگه آپدیت بده اون آقای کارتیک ( که البته زیاد هم آپدیت میده Big Grin ) مشکل پیش نمیاد؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ آبان ۱۱ ۱۰:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #13
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    (۱۳۹۵ آبان ۱۱ ۱۰:۴۰ صبح)Alaa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۵ آبان ۱۱ ۱۰:۲۰ صبح)undefined نوشته شده توسط:  خواهش میکنم.
    پیشنهاد من اینه که مثل خودش در این قسمت یک فایل js ایجاد کنید و کدتون رو داخلش بنویسید و در این قسمت هم فایلتون رو include کنید.

    سلام،
    اینجوری اگه آپدیت بده اون آقای کارتیک ( که البته زیاد هم آپدیت میده Big Grin ) مشکل پیش نمیاد؟

    درست میگی، اگر بعد از تغییر دوباره ویجت رو آپدیت کنه کدهایی که خودش زده از کار میوفته. Big Grin
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ آبان ۱۱ ۱۰:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS