/
  • گذاشتن یک colorpicker در view

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی گذاشتن یک colorpicker در view
    نویسنده پیام
    fahime87 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 12
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    گذاشتن یک colorpicker در view
    سلام دوستان
    من میخوام توی فرم یک رنگ از کاربر بگیرم ولی میخوام با استفاده از colorpicker باشه.توی سرچ هام به نتیجه ای نرسیدم.آیا باید اکستنشن نصب کنم؟؟؟
    ۱۳۹۵ آبان ۴ ۰۴:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    باید اکستنشن نصب کنید:
    لینک: https://github.com/kartik-v/yii2-widget-colorinput
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ آبان ۴ ۰۵:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa fahime87
    fahime87 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 12
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    (۱۳۹۵ آبان ۴ ۰۵:۰۹ عصر)undefined نوشته شده توسط:  باید اکستنشن نصب کنید:
    لینک: https://github.com/kartik-v/yii2-widget-colorinput

    سلام ممنون بابت راهنمایی
    من این اکستنشن رو نصب کردم ولی چون توی این فریم ورک بسیار تازه کار هستم مطمئن نیستم کارم درست بوده یا نه؟
    با این خطا مواجه شدم میخواستم ببینم ایراد از اکستنشن یا من اشتباه نصب کردم؟
    کد PHP:
    PHP Notice – yii\base\ErrorException

    Undefined index
    id
    1. in C
    :\wamp\www\P_under_dev\yadamooz_panel\vendor\kartik-v\yii2-widget-colorinput\ColorInput.php 
    ۱۳۹۵ آبان ۵ ۱۱:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    سلام،
    با composer نصب کردین؟
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ آبان ۵ ۱۱:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    fahime87 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 12
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    (۱۳۹۵ آبان ۵ ۱۱:۲۲ صبح)undefined نوشته شده توسط:  سلام،
    با composer نصب کردین؟

    سلام من فایل رو دانلود کردم و بعد از حالت فشرده درآوردم و در مسیر زیر قرار دادم.
    yii-app\vendor\kartik-v\yii2-widget-colorinput
    2-فایل composer.json رو اصلاح کردم.
    یعنی عبارت
    "kartik-v/yii2-widget-colorinput": "*"
    را در قسمت reqiure قرار دادم.

    3.فایل extension.php رو هم اصلاح کردم.
    ولی حس میکنم اشتباه این کارو انجام دادم.از داکیومنشن ها هم سر در نمیارم هرچی مطالعه میکنم!!!!

    HuhHuhHuhHuhHuh
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ آبان ۵ ۰۱:۰۰ عصر، توسط fahime87.)
    ۱۳۹۵ آبان ۵ ۱۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    فایل composer.json رو که اصلاح کردین
    در cmd از دستور composer update استفاده کنید تا اکستنشن نصب شه. کار دیگه ای نیاز نیست انجام بدین

    فراموش نکنید composer هم باید در کامپیوتر شما نصب و قابل استفاده باشه.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ آبان ۵ ۰۱:۳۶ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۵ آبان ۵ ۰۱:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : fahime87
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    نیازی نیست کاری انجام بدین، خودش نصب میکنه.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ آبان ۸ ۱۲:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    fahime87 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 12
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    (۱۳۹۵ آبان ۸ ۱۲:۲۶ عصر)undefined نوشته شده توسط:  نیازی نیست کاری انجام بدین، خودش نصب میکنه.
    نصب کردم ولی درست هم کار میکنه ولی بقیه ی کد بهم ریخت.......
    عملکرد یک از کنترلر هام کلا خراب شد یعنی هر عملیاتی که توی او کنترلر هست خطای not found میده.
    ۱۳۹۵ آبان ۸ ۱۲:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,102
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1976
    ( 2019 تشکر در 1194 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    من توی پروژه خودم تست کردم و چنین اتفاقی نیوفتاد.
    شاید به خاطر دستکاری کدهایی هست که قبلا انجام دادین. یک بار دیگه توی یک پروژه جدا تست کنید و ببینید که مشکل حل میشه یا نه.


    فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
               
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ آبان ۸ ۰۵:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    fahime87 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 12
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: گذاشتن یک colorpicker در view
    (۱۳۹۵ آبان ۸ ۰۵:۴۹ عصر)undefined نوشته شده توسط:  من توی پروژه خودم تست کردم و چنین اتفاقی نیوفتاد.
    شاید به خاطر دستکاری کدهایی هست که قبلا انجام دادین. یک بار دیگه توی یک پروژه جدا تست کنید و ببینید که مشکل حل میشه یا نه.

    سلام ....
    ممنون از راهنماییتون بالا خره تونستم نصب کنم و در ست کار میکنه.فقط میخواستم بدونم چطور میشه روش یک تابع برای onselect تعریف کرد...کد زیر کار نمیکنه:
    کد PHP:
    <div  class="row ">
                <?
    php echo $form->field($model'cover_color')->widget(ColorInput::classname(), [
                
    'options' => [
                    
    'placeholder' => 'Select color ...',
                    
    'onSelect' => 'function(){
                     console.log("hey");
                    }'

                
    ],

                ])->
    label('بارگذاری رنگ زمینه');?>
            </div> 
    ۱۳۹۵ آبان ۱۰ ۱۱:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS