/
  • کوئری داینامیک

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کوئری داینامیک
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    کوئری داینامیک
    سلام
    من یک فرم دارم با چند فیلد (فیلدها به صورت داینامیک اضافه می شن)
    من چه طور میتونم کدی بنویسم که با اضافه شدن هر فیلد یک رکورد تازه در db اضافه کنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۰ ۰۷:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کوئری داینامیک
    فیلد هاتون رو از نوع آرایه در نظر بگیرید.
    کد:
    <input type="text" name="dynamic[]" />
    <input type="text" name="dynamic[]" />
    <input type="text" name="dynamic[]" />
    از اون متدی که استفاده می کنی GET/POST یه print_r بگیر می بینی چی شده
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۱ ۱۲:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کوئری داینامیک
    موقع ارسال به دیتابیس نیاز به implode نیست؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۱ ۰۴:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کوئری داینامیک
    اگر print_r بگیری می بینی که یک آرایه با نام dynamic در متغیر POST وجود داره.
    کد PHP:
    array(
        [
    dynamic] = array(
            [
    0] = Value // value of first field
            
    [1] = Value // value of second field
            
    ...
            [
    n] = value // value of N field
        
    )

        [static] = 
    Some Value

    حالا من نمی دونم نیاز داری از implod استفاده کن
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۱ ۰۵:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کوئری داینامیک
    تو می گی به ازای هر فیلد یک رکورد اضافه بشه برای این حالت باید فیلد هایی که بصورت یک آرایه هستند را دریافت کنی و توسط یک حلقه query آنها رو بسازی و یکجا بفرستی به mysql
    البته من ارسال یکجای چند query رو با php تست کردم جواب نمی ده ولی وقتی با phpmyadmin همان query را وارد می کنم جواب می ده!!!
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۵:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کوئری داینامیک
    mysql_query فقط ‌یک‌ کوئری رو ارسال می کنه. داخل phpmyadmin هر ‌کوئری‌ رو‌ شناسایی می کنه و هر کدوم رو تکی اجرا می کنه
    البته توی نسخه mysqli امکان ارسال چند کوئری وجود داره
    http://php.net/manual/en/mysqli.multi-query.php
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۵:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کوئری داینامیک
    سلام و ممنونم
    یعنی این چیزی که محمد گفت عملی نیست؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۵:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کوئری داینامیک
    عملیه
    ببین تو یه متغیر داری به صورت آرایه هست حالا این رو چطور می خوای وارد دیتابیس کنی؟ این کار رو می تونی انجام بدی؟
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۵:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کوئری داینامیک
    اجازه بدین توضیح بدم
    کاربر یه محصول انتخاب میکنه اینجا 2 تا فرم add میشه.(منظورم از دو تا فرم ، <form > نیست منظور فرمیه که اطلاعات رو توش می نویسن مث فرم استخدام که باید پر کنین بعدشم میگن تماس میگیریم)
    فرم شماره یک : مشخصات گیرنده.
    فرم شماره دو : مشخصات فرستنده (کاربر سایت)
    تا اینجا همه چیز خوبه
    اما اگه کاربر 2 تا محصول رو انتخاب کرد. و خواست برای 2 نفر بفرسته
    حالا اینجا ما 2 تا فرم گیرنده داریم و یک فرم فرستنده
    .........
    اگه ده تا محصول انتخاب کرد و خواست برای ده نفر بفرسته چی؟
    ما 10 تا فرم گیرنده داریم و یک فرم فرستنده

    به نظر شما در این حالت باید چی کار کرد؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۶:۵۴ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۲ ۰۶:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: کوئری داینامیک
    فرض میکنیم کد زیر قسمت فرم ها باشه، یه فرم که 5 تا textbox داره
    کد PHP:
    <form  action="action.php" method="POST">
    <?
    php for($i=0;$i<5;$i++)
        echo 
    '<input type="text" name="name[]">' ;
    ?>
    <input type="submit" name="submit" value="submit">
    </form> 

    اینم قسمت کوئری:
    کد PHP:
    foreach ($_POST['name'] as $k=>$v)
        {
            
    $field $v;
            
    $query ="INSERT INTO test (name) VALUES ('$field') ";
            
    mysql_query($query);
        } 
    در حلقه به ازای هر فیلدی که دارید یه بار کوئری ساخته میشه و اجرا میشه
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۳ ۱۲:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter nasserghiasi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS