/
  • کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟
    نویسنده پیام
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟
    سلام
    تفاوت mysql_query با mysql_buffered_query چیست؟ :D
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۹ ۰۹:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟
    من‌ تا به حال به ‌همچین تابعی بر نخوردم
    داخل منوال هم نیست
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۹ ۱۰:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,791
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2183
    ( 4874 تشکر در 2229 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟
    شاید منظورشون mysql_unbuffered_query هستش...؟
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۹ ۰۶:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟
    بله همينطوره Shy
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۳ ۰۶:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کوئری بافر شده VS کوئری بافر نشده؟
    توی راهنما کاملا گفته

    http://php.net/mysql_unbuffered_query
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۳ ۰۷:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Null
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS