• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کنترل فولدرها
#1
سلام به همه
ما ( من ) یه کد دارم که یه آدرس میگیره مثلا :
کد:
E:\page
و با استفاده از کلاس RecursiveIteratorIterator کلیه فایل ها و فولدر ها رو اسکن میکنه و وارد دیتابیس میکنه
من دو تا تیبل تو دیتابیس دارم که اولی folder نام داره و دومی files.

تو تیبل فولدر مسیر ها ذخیره میشه مثلا E:\page و توی تیبل files نام فایل ذخیره میشه و id فولدر مربوطه.
تا اینجا حله
اما من میخوام اگر وارد هر فولدر شد تو تیبل folder یک رکورد ثبت کنه (مسیر فولدر ) . بعد تو تیبل files نام فایل رو اینسرت کنه
به همین ترتیب اگر وارد فولدر بعدی شد اول ادرس فولدر رو ذخیره کنه و بعد اسم فایل ها رو ذخیره کنه .
ببخشید اگه سوالم پیچیده است اگر متوجه نشدین ، بگین تا توضیح بدم
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
یه مقدار غیر منطقیه. چیزی که نیاز هست، دسترسی به رویداد "اگه کاربر وارد فولدر شد" داریم که ربطی به سمت وب/سرور نداره. اگه این فایل ها و فولدر ها روی وب ایجاد شدن و فقط نمایی از فولدر و فایل روی سیستم عامل هست، کافیه از opendir() استفاده کنی و اگه طرف روی فولدر کلیک کرد باید واردش بشه پس شرط درسته و در ادامه کدها یک کوئری میفرستی برای ثبت داده هات.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خیلی ممنون . ولی سوال من یه چیز بود جواب شما یه چیز دیگهBig Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان